Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Vanaf De Kaart

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Vanaf De Kaart
Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Vanaf De Kaart

Video: Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Vanaf De Kaart

Video: Hoe Geld Op De Telefoon Te Zetten Vanaf De Kaart
Video: Geld storten bij het ING-kantoor | ING 2024, April
Anonim

Met behulp van plastic kaarten kun je alle artikelen kopen in winkels die deze operatie ondersteunen, alles kopen op internet en betalen voor allerlei soorten diensten, en mobiele communicatie is geen uitzondering. Je kunt op verschillende manieren geld vanaf een kaart op je telefoon zetten.

Hoe geld op de telefoon te zetten vanaf de kaart
Hoe geld op de telefoon te zetten vanaf de kaart

Het is nodig

  • Geldautomaat
  • Computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw beltegoed op te waarderen vanaf een kaart is door een geldautomaat te gebruiken. In de meeste gevallen kunt u niet alleen geld storten van uw eigen geldautomaat, maar ook van een buitenstaander, aangezien u het niet opneemt en niet dergelijke handelingen uitvoert waarvoor geldautomaten een commissie vragen. Om geld te storten, moet u de kaart in de geldautomaat steken, op verzoek de pincode invoeren en het item "Betalen voor services" in het menu selecteren. In het volgende menu biedt de geldautomaat u een lijst met verschillende diensten waarvoor u kunt betalen, selecteer mobiele communicatie en vervolgens uw operator. Vul dan het nummer in, bel en geef het bedrag aan dat je erop gaat zetten.

Stap 2

Internetbankieren is een andere handige manier om geld op uw mobiele telefoonrekening te storten. Eerst moet u inloggen op het banksysteem, hiervoor heeft u waarschijnlijk een tijdelijk wachtwoord nodig dat u in de vorm van een sms wordt toegestuurd. Selecteer daarna in het menu betaling voor diensten, vervolgens mobiele communicatie, uw operator - alles is precies hetzelfde als in het geval van een geldautomaat. Soms is voor betalingen via de internetbank nog een sms met een bevestigingscode nodig, die op verzoek wordt verzonden.

Stap 3

Bij sommige operators kunt u regelmatig geld op hun nummers storten vanaf bankkaarten. Om dit te doen, moet u met uw kaart naar het kantoor van het mobiele bedrijf komen en een aanvraag invullen. De voorwaarden voor het sluiten van zo'n overeenkomst zijn voor alle bedrijven net iets anders, dit moet je navragen bij je mobiele provider.

Aanbevolen: