Hoe Te Betalen Voor Skype Via Terminal

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Skype Via Terminal
Hoe Te Betalen Voor Skype Via Terminal

Video: Hoe Te Betalen Voor Skype Via Terminal

Video: Hoe Te Betalen Voor Skype Via Terminal
Video: How to Install Skype in Ubuntu Linux 18.04 2024, April
Anonim

Het betalen en aanvullen van accounts in het Skype-systeem via Qiwi-betaalterminals is een vrij gangbare praktijk geworden vanwege de mogelijkheid om contant geld te gebruiken zonder het over te schrijven naar internetgeld. Deze betalingsoptie heeft echter zijn eigen kleine trucjes.

Hoe te betalen voor Skype via terminal
Hoe te betalen voor Skype via terminal

instructies:

Stap 1

Kies voor een gunstig gelegen Qiwi-betaalautomaat met het gele vogellogo.

Stap 2

Klik op de knop "Qiwi Personal Account" en voer uw mobiele telefoonnummer in om een account aan te maken in het systeem. Houd er rekening mee dat het persoonlijke account dat op de Qiwi-website is gemaakt, qua functionaliteit verschilt van het persoonlijke account dat in de terminal is gemaakt. Het gebruik van het persoonlijke account dat op de site is aangemaakt, biedt niet de mogelijkheid om rekeningen van het Skype-systeem te betalen.

Stap 3

Klik op de knop "Volgende" en bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Registreer Qiwi Personal Account" te klikken in een nieuw venster van het systeem.

Stap 4

Wacht tot u een sms ontvangt met de pincode voor het aangemaakte persoonlijke account.

Stap 5

Log in op het "Qiwi Personal Account". Voer hiervoor uw mobiele nummer in het terminalvenster in.

Stap 6

Voer de ontvangen pincode in om de autorisatie te bevestigen in het volgende dialoogvenster van de terminal.

Stap 7

Selecteer de knop "Betalen voor diensten" met de afbeelding van een munt die in de rekeningacceptor wordt gestoken om uw account in het Qiwi-systeem aan te vullen. Directe betaling van Skype-rekeningen via Qiwi-terminal is niet mogelijk en vereist de aankoop van een voucher voor een bepaald bedrag in euro's.

Stap 8

Druk op de knop "Nieuwe invoer" om de betaling voor services op te nemen in de lijst in het systeemdialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 9

Klik op de knop "Overige" in de lijst met voorgestelde betalingsontvangers en selecteer de optie "Zoeken" om de zoektijd voor de gewenste ontvanger te verkorten.

Stap 10

Voer Skype in het zoekvak in en klik op de knop Volgende in het terminaldialoogvenster.

Stap 11

Selecteer de vereiste voucher om uw Skype-account op te waarderen. Standaard zijn er twee opties voorzien: voor 5 en 10 euro.

Stap 12

Geef het item "Koop" op en stort het vereiste bedrag in roebels, omgerekend tegen de wisselkoers op de dag van de aanvulling van het Skype-account.

Aanbevolen: