Hoe Dir 300 . Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Dir 300 . Te Herstellen
Hoe Dir 300 . Te Herstellen

Video: Hoe Dir 300 . Te Herstellen

Video: Hoe Dir 300 . Te Herstellen
Video: Роутер D-LINK DIR-300. Настройка и обновление прошивки. 2024, April
Anonim

Het herstellen van de D-Link DIR-300 router wordt uitgevoerd om terug te keren naar de fabrieksinstellingen en alle gewijzigde parameters te resetten. Herstel moet worden toegepast als de router niet goed functioneert en de internetverbinding na verloop van tijd onstabiel wordt.

Hoe dir 300. te herstellen
Hoe dir 300. te herstellen

Noodzakelijk

  • - WAN-kabel;
  • - DIR-300-firmware.

instructies:

Stap 1

Herstel wordt ook vaak gebruikt als er problemen zijn opgetreden tijdens het knipperen en als de apparaatsoftware niet goed werkt. Druk voor de herstelprocedure van de DIR-300 eerst op de resetknop van het apparaat op het achterpaneel van het apparaat. Houd de toets ongeveer 15 seconden ingedrukt terwijl de router is ingeschakeld.

Stap 2

Download de nieuwste firmware van de officiële FTP-server van de fabrikant van D-Link. Kies het meest recente programma, omdat het meestal de bugs van eerdere firmware verhelpt, wat u zal helpen om stabieler gebruik van de router te bereiken.

Stap 3

Sluit de WAN-poort van de router aan op de netwerkkaart van de computer met behulp van de juiste sleuven in de apparatuur en de kabel die bij het apparaat is geleverd. De WAN-poort is gemarkeerd op de router aan de linkerkant van het apparaat. Haal bij het aansluiten de stroom van de router niet uit het stopcontact.

Stap 4

Ga op uw computer naar "Start" - "Configuratiescherm" - "Netwerk" - "Adapterinstellingen wijzigen". Selecteer met de rechtermuisknop het gedeelte "Local Area Connection" en klik vervolgens op "Eigenschappen". Klik op de regel "IPv4" en klik op de knop "Eigenschappen". Voer 192.168.20.80 in het veld IP-adres in. Voer voor het gedeelte Subnetmasker 255.255.255.0 in. Klik OK".

Stap 5

Voer in de adresbalk van uw browser het adres 192.168.20.81 in, maar druk niet op Enter om te gaan. Houd de Reset-knop op de router ingedrukt en laat deze niet los. Koppel het apparaat los van de netvoeding, terwijl u Reset ongeveer 20 seconden ingedrukt houdt.

Stap 6

Druk op de Enter-knop in de adresbalk met het ingevoerde adres. De Emergency Web Server verschijnt voor je. Laat Reset los en klik op de knop Bladeren en specificeer vervolgens het pad naar het eerder opgeslagen firmwarebestand. Klik op Uploaden en wacht tot het knipperende proces is voltooid. De herstelprocedure wordt binnen enkele minuten voltooid. U zou nu verder moeten kunnen gaan met het instellen van uw draadloze verbinding.

Aanbevolen: