Hoe Nokia Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Nokia Te Ontgrendelen
Hoe Nokia Te Ontgrendelen

Video: Hoe Nokia Te Ontgrendelen

Video: Hoe Nokia Te Ontgrendelen
Video: FORGOT PASSWORD - How to Unlock the Nokia 5 or ANY Nokia Android Smartphone 2024, April
Anonim

U kunt uw telefoon op verschillende manieren ontgrendelen en de standaardinstellingen herstellen. Maar ze zijn allemaal nutteloos als de telefoon "grijs" is. Het is gemakkelijk te controleren. Het is voldoende om de IMEI-codes te vergelijken - aangegeven en echt.

Hoe Nokia te ontgrendelen
Hoe Nokia te ontgrendelen

Noodzakelijk

Programma voor het genereren van codes

instructies:

Stap 1

Gebruik het programma voor het genereren van codes om uw telefoon te ontgrendelen met IMEI-code. Voer de gegenereerde ontgrendelcode in in plaats van de verloren beveiligingscode of de vergrendelingscode.

Stap 2

Als het u niet heeft geholpen bij het oplossen van het probleem, controleer dan de overeenstemming van de IMEI-codes - gedeclareerd en echt. Voer de combinatie * # 06 # in. Daarna wordt op het scherm een getal van vijftien cijfers weergegeven. Let bij het controleren op het 7e en 8e cijfer. 02 en 20 betekent dat Nokia uit de Verenigde Arabische Emiraten kwam, 13 - uit Azerbeidzjan, daarom is het van slechte kwaliteit. 08 en 80 geven Duitse oorsprong aan, 00 geeft het originele model aan.

Stap 3

Om een diepe update van de telefoon uit te voeren met een volledig herstel van de fabrieksinstellingen, kiest u de combinatie * # 7370 #. Herstel vervolgens de tijd, taal en andere persoonlijke instellingen.

Voer "zachte" opmaak uit door de combinatie * # 7780 # te kiezen en de code 0102030405 in te voeren.

Aanbevolen: