Hoe Het Eerste Nummer Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Eerste Nummer Uit Te Schakelen
Hoe Het Eerste Nummer Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Eerste Nummer Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Eerste Nummer Uit Te Schakelen
Video: Je nummer onbekend zetten 2024, Mei
Anonim

Wanneer u stopt met het gebruik van een simkaart vanwege een nummerwijziging, moet u de eerste loskoppelen, als u deze in de toekomst niet gaat gebruiken. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe het eerste nummer uit te schakelen
Hoe het eerste nummer uit te schakelen

Noodzakelijk

het paspoort

instructies:

Stap 1

Om een telefoonnummer te deactiveren, neemt u contact op met de klantenservice van uw netwerkoperator om het contract te beëindigen. Let op: u heeft uw paspoort nodig als de simkaart aan u is verstrekt. Wanneer het telefoonnummer wordt toegewezen aan een andere persoon, is zijn aanwezigheid op het kantoor van de klantenservice ook vereist.

Stap 2

Schrijf een verklaring waarin staat dat u weigert diensten te verlenen onder het oude contract, waarna de medewerkers van de klantafdeling uw telefoonnummer afkoppelen.

Stap 3

Als u het eerste nummer wilt loskoppelen en onmiddellijk het tweede wilt doorverbinden, waarbij u al uw kennissen op de hoogte wilt stellen van de nieuwe contacttelefoon, vraag dan de telefoniste of zij het aanbieden van deze functie ondersteunen. Meestal is het beschikbaar voor abonnees van de operator "Beeline", informeer bij de medewerkers van het verkoopkantoor hoe het is aangesloten.

Stap 4

Als u om de een of andere reden geen contact kunt opnemen met de klantenservice of de verkoopafdeling van het bedrijf dat uw eerste nummer aanbiedt, wacht dan tot het einde van de looptijd van het nummer dat een bepaalde tijd inactief is geweest. Dat wil zeggen dat gedurende deze tijd nooit actieve gesprekken, internetsessies, saldoverzoeken of andere diensten mogen worden gedaan. Ook mogen SMS- en MMS-berichten niet worden verzonden.

Stap 5

Op dit moment is het het beste om de simkaart niet in de telefoon te plaatsen en geen oproepdoorschakeling in te stellen, omdat dit veranderingen in het saldo veroorzaakt, wat ook van invloed is op de tijd dat de simkaart wordt gedebiteerd. Verlies het niet en gooi het niet weg zonder eerst de microschakeling te verbreken, aangezien andere mensen het kunnen gaan gebruiken zonder u hierover te informeren. Schakel ook alle betaalde diensten uit en zorg ervoor dat er geen abonnementskosten zijn voor het huidige tariefplan.

Aanbevolen: