Hoe Het Tarief Te Bekijken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Te Bekijken?
Hoe Het Tarief Te Bekijken?
Anonim

Elke abonnee kan vandaag de dag gemakkelijk de gegevens verduidelijken, niet alleen over welk tarief is ingesteld voor zijn nummer, maar ook alle informatie krijgen over de parameters van het gebruikte tariefplan.

Hoe het tarief te bekijken?
Hoe het tarief te bekijken?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Verduidelijking van het tariefplan via het elektronische menu van de operator op de telefoon. Ga naar het hoofdmenu van je telefoon en selecteer daarin de sectie "Extra". Scrol in dit gedeelte omlaag naar de onderkant van de pagina. Hier ziet u een applicatie van uw mobiele provider - ga ernaartoe. Verder volgt u de aanwijzingen van elektronische navigatie en vindt u het gedeelte waarin alle informatie over uw simkaart wordt weergegeven. Hier moet u het item "Mijn tarief" selecteren. Nadat je dit item hebt geselecteerd, wordt er een sms naar je telefoon gestuurd met informatie over je tarief.

Stap 2

Verduidelijking van het tariefplan in de klantendienst van uw mobiele operator. Om op deze manier uw tarief te weten te komen, belt u de ondersteuningsdienst van uw gsm-operator. Volg de aanwijzingen van de spraaknavigator en neem contact op met de manager en stel hem de juiste vraag. Uw tariefinformatie wordt direct aan u verstrekt.

Stap 3

Verduidelijking van het tariefplan door contact op te nemen met het kantoor van uw mobiele operator. Om de gegevens over uw tariefplan te weten te komen, hoeft u alleen maar naar het vertegenwoordigingskantoor van uw mobiele operator te gaan. Dicteer uw telefoonnummer aan een beschikbare manager en stel hem de juiste vraag. Tariefinformatie wordt ook direct verstrekt.

Aanbevolen: