Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Strike"-tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Strike"-tarief
Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Strike"-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Strike"-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het
Video: MLB THE SHOW 21 Hitting BEST Settings Tips 2024, Mei
Anonim

Het schema voor het overschakelen van het ene tariefplan voor het bedienen van abonnees van mobiele netwerken naar het andere is ongeveer hetzelfde voor alle operators. Tele2 is ook geen uitzondering. Houd er rekening mee dat niet alle abonnees de mogelijkheid hebben om een dergelijke actie uit te voeren, dus controleer dit punt van tevoren bij het aansluiten.

Hoe over te schakelen naar het "Strike"-tarief
Hoe over te schakelen naar het "Strike"-tarief

Noodzakelijk

toegang tot de telefoon en internet

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat er een wijziging van het serviceplan beschikbaar is voor uw telefoonnummer, meestal wordt dit aangegeven wanneer u verbinding maakt met een mobiele provider. Als dit niet de eerste keer is dat u het tarief wijzigt, zorg er dan voor dat het bedrag op uw persoonlijke rekening voldoende is om de overstap te maken.

Stap 2

Controleer ook of het tariefplan "Strike" geldig is voor abonnees in uw regio. U kunt de nodige informatie krijgen op de officiële website van "Tele2" in de sectie "Tariefplannen van service", nadat u eerder uw locatie in de rechterbovenhoek van de pagina hebt geselecteerd.

Stap 3

Bel de technische ondersteuningsdienst van de Tele2-serviceprovider op 630 en volg de instructies van het systeem. Navigatie door het menu wordt uitgevoerd door op de toetsen van het toetsenbord te drukken met een asterisk, hekje en cijfers. De telefoon moet eerst naar de toonmodus worden geschakeld als u deze eerder handmatig hebt gewijzigd.

Stap 4

Maak uw account aan in het systeem voor snelle toegang tot menufuncties en informatie over tarieven en diensten. Selecteer hiervoor aan de linkerkant van het hoofdmenuscherm "Internetservice", waarna u een wachtwoord ontvangt om het systeem in te voeren in de vorm van een kort SMS-bericht naar uw mobiele telefoonnummer. Houd er rekening mee dat deze methode toegang tot een simkaart en een telefoon veronderstelt, er is geen andere manier om een gebruikersaccount aan te maken.

Stap 5

Neem contact op met de servicekantoren en verkooppunten van deze operator voor informatie over het wijzigen van het tariefplan. Houd er rekening mee dat u in dit geval uw mobiele telefoon het beste bij u kunt hebben. Het is ook mogelijk om informatie te verkrijgen in de verkooppunten van mobiele telefoons, die ook dienen voor het sluiten van contracten voor deze mobiele operator. Het is helemaal niet nodig om je paspoort bij je te hebben als je alleen achtergrondinformatie wilt krijgen.

Aanbevolen: