Hoe Kies Je Een Tarief Op Tele2

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Tarief Op Tele2
Hoe Kies Je Een Tarief Op Tele2

Video: Hoe Kies Je Een Tarief Op Tele2

Video: Hoe Kies Je Een Tarief Op Tele2
Video: Разблокировка FRP Tele2 Maxi LTE 2024, Mei
Anonim

Om het optimale tarief op Tele2 te kiezen, moet u de richtingen van uw oproepen analyseren. Dit zal bepalen welk tarief aan uw behoeften voldoet en u helpen geld te besparen.

kies een tarief op Tele2
kies een tarief op Tele2

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Als uw telefoonboek wordt gedomineerd door Tele2-abonnees, dan is het "Blauwe" tarief het meest geschikt voor u. Daarin zijn alle oproepen binnen het netwerk gratis. In dit geval worden de abonnementskosten niet in rekening gebracht. Bellen naar telefoons van abonnees van andere operators is iets duurder dan op het universele tarief "Oranje".

Stap 2

Het "Oranje" tarief is geschikt voor diegenen die geen duidelijk voordeel hebben bij het bellen ten gunste van een telecomoperator. Voor dit tarief hoef je niet na te denken over welk netwerk je belt of sms't naar de abonnee. Dit is een universeel tariefplan. De kosten van alle services zijn voor elke operator hetzelfde.

Stap 3

Tarief "Geel" is bedoeld voor wie van lange gesprekken houdt. Bij het bellen naar een andere Tele2-abonnee betaalt de gebruiker alleen voor de eerste minuut van het gesprek, alle andere belminuten zijn gratis.

Stap 4

Andere Tele2-tariefplannen zijn specifieker en bedoeld voor een beperkte kring van gebruikers. Het "Groene" tarief is geschikt voor diegenen die vaak naar andere steden en buiten Rusland moeten bellen. Dergelijke gesprekken worden betaald tegen gereduceerde tarieven in vergelijking met andere tariefplannen van Tele2.

Stap 5

"Violet" is een onbeperkt tarief met een maandelijkse vergoeding. Het dienstenpakket tegen het tarief omvat onbeperkt bellen binnen het netwerk, een bepaald aantal minuten naar mobiele en vaste telefoons, een pakket mobiel internet en sms.

Stap 6

"Turquoise" is bedoeld voor degenen die de voorkeur geven aan lange gesprekken. Oproepen naar alle operators onder het tariefplan worden gratis vanaf de tweede minuut. Voor oproepen naar derden gelden beperkingen voor de verbindingsduur. Hieraan zijn abonnementskosten verbonden.

Aanbevolen: