Hoe De Gprs-service Te Activeren In Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe De Gprs-service Te Activeren In Megafon
Hoe De Gprs-service Te Activeren In Megafon

Video: Hoe De Gprs-service Te Activeren In Megafon

Video: Hoe De Gprs-service Te Activeren In Megafon
Video: Как активировать сим карту Мегафон (активация sim карты мегафон) супер ответ 2024, Mei
Anonim

Om toegang tot internet te krijgen, moeten Megafon-abonnees speciale GPRS-instellingen bestellen. Om ze te krijgen, moet u een van de nummers gebruiken die door de operator zijn verstrekt. Overigens worden vergelijkbare cijfers ook door andere bedrijven geleverd: Beeline en MTS.

Hoe de gprs-service te activeren in Megafon
Hoe de gprs-service te activeren in Megafon

instructies:

Stap 1

Elke gebruiker van het Megafon-netwerk om automatische instellingen van de internetverbinding te bestellen, moet het abonneeservicenummer 0500 bellen. Houd er rekening mee dat het juist is om te bellen, niet om een sms-bericht te sturen (het is niet voor hen bedoeld). Als u GPRS-instellingen via een vaste telefoon wilt bestellen, gebruik dan het nummer 5025500. Zodra de telefonist u antwoordt, geeft u hem de vereiste gegevens. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over uw telefoonmodel. Nadat u informatie heeft verzameld, wordt er een bericht met automatische instellingen naar uw telefoon verzonden. Vergeet niet dat u op elk moment het kantoor van het bedrijf of de communicatiesalon "Megafon" kunt bezoeken. Bij het aanvragen moet u uw paspoort bij u hebben.

Stap 2

Maar dit zijn niet alle manieren waarop de abonnee de nodige GPRS-instellingen kan krijgen. De operator biedt ook een verkort nummer 5049, waarnaar u een sms-bericht moet sturen met nummer 1. Trouwens, dankzij hetzelfde nummer kunt u zowel MMS- als WAP-instellingen krijgen. Geef dan in plaats van nummer 1 2 of 3 op. Er zijn nog twee servicenummers waarmee u internet op uw mobiele telefoon kunt instellen: 05190, 05049.

Stap 3

Als de gebruiker zich in het MTS-netwerk bevindt, moet hij om de instellingen te bestellen het korte nummer 0876 bellen. Het gesprek wordt niet in rekening gebracht, aangezien het nummer volledig gratis is. Raadpleeg indien mogelijk de officiële website van het bedrijf om een internetprofiel te verkrijgen. Daar vindt u een aanvraagformulier dat u moet invullen en opsturen naar uw serviceprovider. Deze verbindingsmethode is ook gratis.

Stap 4

In "Beeline" kunnen abonnees USSD-request * 110 * 181 # gebruiken. Ook kunt u instellingen bestellen op basis van een GPRS-verbinding. Een ander nummer waarmee u internet kunt configureren is het commandonummer * 110 * 111 #. Vergeet niet om uw mobiele apparaat opnieuw op te starten na het indienen van uw verzoek.

Aanbevolen: