Hoe De Achternaam In Odnoklassniki . Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achternaam In Odnoklassniki . Te Veranderen
Hoe De Achternaam In Odnoklassniki . Te Veranderen

Video: Hoe De Achternaam In Odnoklassniki . Te Veranderen

Video: Hoe De Achternaam In Odnoklassniki . Te Veranderen
Video: 💜 РАСПАКОВКА ПРЯЖИ / ИЮЛЬ🌈 Много разной пряжи / Полный обзор пряжи 2024, Maart
Anonim

Een groot aantal mensen dat zich op verschillende sociale netwerken registreert, komt met fictieve namen. Maar nadat ze het account een beetje hebben gebruikt, kunnen gebruikers de wens uiten om hun bijnaam in de echte te veranderen. Het zal niet moeilijk zijn om dit te doen, je hoeft alleen maar enkele instellingen aan te passen.

Hoe de achternaam in Odnoklassniki te veranderen
Hoe de achternaam in Odnoklassniki te veranderen

Noodzakelijk

  • - computer, laptop of tablet;
  • - Internetverbinding;
  • - een pagina in Odnoklassniki.

instructies:

Stap 1

Ga naar uw Odnoklassniki-pagina met behulp van het snelle toegangspaneel of door uw wachtwoord in te voeren op de hoofdpagina van de site.

Stap 2

Zoek in het horizontale menu, onder de regel met persoonlijke gegevens, het item "meer", klik erop met de muiscursor. Zoek in het vervolgkeuzemenu het item "Over mij" en open het door erop te klikken.

Stap 3

Om uw persoonlijke gegevens op de pagina "over uzelf" te wijzigen, zoekt u de actieve link "Persoonlijke gegevens bewerken" en klikt u erop.

Stap 4

In het geopende venster kunt u uw voor- en achternaam wijzigen, evenals geboortedatum, geslacht, woonplaats en woonplaats aangeven of wijzigen. Klik op de knop "Opslaan" als u klaar bent met het bewerken van uw persoonlijke gegevens. Als u van gedachten verandert om de gegevens te wijzigen, klikt u op "Annuleren".

Stap 5

Op de Over mij-pagina kunt u uw interesses aangeven op verschillende gebieden van hobby's, zoals muziek, boeken en tijdschriften, films en tv, games, sport en buitenactiviteiten, reizen en toerisme, koken, auto's en motto's, dieren, schoonheid en gezondheid, creativiteit, internet, planten, wetenschap en meer.

Aanbevolen: