Hoe Kies Je Een Bewakingsvideocamera?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Bewakingsvideocamera?
Hoe Kies Je Een Bewakingsvideocamera?

Video: Hoe Kies Je Een Bewakingsvideocamera?

Video: Hoe Kies Je Een Bewakingsvideocamera?
Video: CAMCORDER of FOTOTOESTEL om mee te filmen | Welke kies je? | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Om hun huis of kantoor veilig te houden, nemen eigenaren hun toevlucht tot apparatuur zoals een videobewakingscamera. In het brede assortiment van fabrikanten is het vrij gemakkelijk om in de war te raken. Op welke parameters moet u letten bij het kiezen van een bewakingsvideocamera?

Hoe kies je een bewakingsvideocamera?
Hoe kies je een bewakingsvideocamera?

instructies:

Stap 1

Bepaal welk type camera voor u het meest geschikt is: kleuren- of zwart-witvideocamera. Elk van hen heeft zowel zijn nadelen als een aantal voordelen. Een zwart-witcamera kost je dus veel minder, terwijl hij zelfs bij minimale verlichting betere zichtbaarheidsresultaten laat zien. Met kleurencamera's kunt u op hun beurt de kleuren overbrengen van objecten die binnen het bereik vallen. U moet dus doorgaan met de taken die aan het apparaat zijn toegewezen.

Stap 2

Gebruik de zogenaamde "Dag / Nacht"-camcorder, die bij weinig licht in de zwart-witmodus werkt en bij voldoende licht de kleurmodus inschakelt.

Stap 3

Bepaal welke high-definition videocamera u moet aanschaffen. Als u een object wilt bewaken dat zich op voldoende grote afstand van de camera zelf bevindt, en als u voldoende kleine details moet zien, moet u de voorkeur geven en videocamera's met een hoge resolutie kiezen.

Stap 4

Analyseer de resolutie van de camcordermodellen. Houd er rekening mee dat hoe hoger de resolutie van de bewakingscamera, hoe beter. Kies het model met hoge resolutie. Dit maakt het mogelijk om een duidelijk, niet wazig beeld op de monitor te krijgen.

Stap 5

Let op de gevoeligheid van videocamera's, aangezien deze parameter de algehele kwaliteit van het verzonden beeld bij slechte lichtomstandigheden of 's nachts beïnvloedt.

Stap 6

Bereken welke beeldhoek je bewakingscamera moet hebben. Selecteer de meest geschikte camcorder voor uw specifieke installatielocatie.

Aanbevolen: