Waar Gaat Het Geld Naar MTS

Inhoudsopgave:

Waar Gaat Het Geld Naar MTS
Waar Gaat Het Geld Naar MTS

Video: Waar Gaat Het Geld Naar MTS

Video: Waar Gaat Het Geld Naar MTS
Video: Handige poort MTS Tamminga 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van MTS en andere mobiele operators merken vaak dat geld verdacht snel van hun rekening verdwijnt. Om dit te begrijpen, moet u de lijst met verbonden services bestuderen.

Waar gaat het geld naar MTS
Waar gaat het geld naar MTS

instructies:

Stap 1

Ontdek op verschillende manieren informatie over uw persoonlijke account in MTS. Probeer de ondersteuningsdienst van het bedrijf te bellen op 0890 en wacht op het antwoord van de operator. Vraag welke diensten je hebt aangesloten en waarom geld snel van de rekening verdwijnt. De oproep is gratis binnen het abonneenetwerk.

Stap 2

Gebruik een online assistent. Ga hiervoor naar de officiële website van het MTS-bedrijf en klik vervolgens op de link om het persoonlijke account van de abonnee in te voeren. Als u dit nog niet eerder heeft gedaan, heeft u een login en wachtwoord nodig om toegang te krijgen. Klik op Wachtwoord ophalen en volg de instructies op het scherm. Als gevolg hiervan wordt er een bericht met een gebruikersnaam en wachtwoord naar uw telefoonnummer verzonden. U kunt ook * 111 * 25 # bellen op uw telefoon en de instructies volgen. Probeer ook 1115 te bellen om gegevens te ontvangen om uw persoonlijke account in te voeren.

Stap 3

Klik op de link "Internet Assistant" in uw persoonlijke account. Ga naar het menu "Tarieven, Diensten en Kortingen", waar u het tabblad "Servicebeheer" opent. U ziet een lijst met diensten die aan uw tarief zijn gekoppeld. U kunt onnodige uitschakelen om de mobiele kosten te verlagen. Daarnaast kun je aan de hand van statistieken zien hoeveel geld er de afgelopen weken van je rekening is afgeschreven.

Stap 4

Overweeg of u zich verdacht heeft geabonneerd op internetsites. Soms vragen sommige bronnen u om een telefoonnummer op te geven om de registratie te voltooien of om toegang te krijgen tot schijnbaar onschuldige diensten, maar in feite wordt er elke dag een bepaald bedrag van uw rekening afgeschreven. U kunt ongewenste abonnementen herkennen en uitschakelen in uw persoonlijke account of door contact op te nemen met de specialisten van het dichtstbijzijnde MTS-kantoor.

Aanbevolen: