Hoe Kies Je Een Goede Smartphone?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Smartphone?
Hoe Kies Je Een Goede Smartphone?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Smartphone?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Smartphone?
Video: Zo koop je jouw ideale smartphone! | Koopadvies smartphones | SmartphoneMan 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een goede smartphone is helemaal niet eenvoudig. Het is noodzakelijk om rekening te houden met veel verschillende criteria die het verdere gebruik van de smartphone zullen bepalen. Fouten zijn hier erg kostbaar. Mensen gebruiken immers de hele tijd elektronische apparaten, dus als het apparaat om wat voor reden dan ook niet past, zullen ze een nieuwe moeten kopen.

Hoe kies je een goede smartphone?
Hoe kies je een goede smartphone?

instructies:

Stap 1

Let op het besturingssysteem op basis waarvan het apparaat functioneert. Niet alle applicaties die u nodig hebt, werken op alle smartphones. Hoewel tegenwoordig alle applicaties op alle platforms worden uitgebracht, is dit verre van de regel. Gebruikers van besturingssystemen zoals Windows Phone hebben bijvoorbeeld een aantal problemen. Android is tegenwoordig de beste keuze. Maar zelfs hier moet u de softwareversie controleren. Android 2.2 zal bijvoorbeeld op dit moment niet de beste keuze zijn.

Stap 2

De algehele prestaties zijn ook erg belangrijk. Als je een telefoon nodig hebt om te praten en sociale netwerken te bekijken, is de eenvoudigste optie voldoende. Ben je van plan om moderne games te spelen, dan moet je zeker letten op de processorkracht en de beschikbaarheid van voldoende werkgeheugen.

Stap 3

De meeste moderne apparaten zijn erg oncomfortabel en liggen niet goed in de hand. Als je lange gesprekken plant, zorg er dan voor dat je je smartphone in je handen houdt in de winkel.

Stap 4

Het is belangrijk om te letten op het volume van de gesproken spreker. Heel vaak worden luidsprekers van zeer lage kwaliteit geïnstalleerd op niet de duurste modellen. Hierdoor is het niet meer mogelijk om op straat te praten. Het maximale hardwarevolume is lager dan vereist.

Stap 5

Let op het vermogen van de smartphone om op moderne netwerken te werken. Niet alle apparaten werken bijvoorbeeld in LTE-netwerken, en de mogelijkheid om deze functie te gebruiken stelt u in staat om de internetsnelheid op uw telefoon dicht bij de snelheid van uw internet thuis te krijgen. Er zijn ook mobiele operators die niet op 2G-netwerken werken. Kom je ineens een smartphone zonder 3G tegen, dan kun je deze niet op dit netwerk gebruiken.

Stap 6

De plaag van moderne elektronica is een zeer zwakke batterij. Als je je gadget niet constant kunt voeden, is het misschien de moeite waard om toe te geven aan wat technische toeters en bellen omwille van de duur van het werk. De overgrote meerderheid van de apparaten kan immers 7-8 uur werken zonder op te laden.

Stap 7

Zorg ervoor dat u het display met uw eigen ogen inspecteert voordat u het koopt. In de kenmerken kunnen verschillende indicatoren worden aangegeven, maar dit komt niet altijd overeen met de werkelijkheid. De algehele helderheid en helderheid van het scherm zijn immers ook belangrijk. Zelfs op dure modellen zijn slechte displays te vinden.

Stap 8

Niet alle smartphones kunnen goed werken met satellietnavigatie. Let op de aanwezigheid van zowel GPS als GLONASS. Probeer de snelheid te testen waarmee de satelliet je detecteert. Sommige apparaten zoeken 20-30 minuten naar een satelliet en geven u daardoor verkeerd op de kaart aan.

Stap 9

De camera is tegenwoordig ook een zeer belangrijk onderdeel van een smartphone. Niet alle smartphones hebben een goede camera. Meestal schiet ze gewoon verschrikkelijk, en de foto's zijn niet onderhevig aan enige kritiek. U kunt dit het beste controleren voordat u tot aanschaf overgaat. Het is voldoende om bij weinig licht een foto te maken in de communicatiesalon. Als de kaart besmeurd is en veel lawaai maakt, is zo'n camera zelfs voor selfies nauwelijks geschikt. Een moderne goede camera maakt acceptabele foto's in deze omstandigheden, en een slechte foto is een reden om diep na te denken.

Stap 10

Bekijk de kwaliteit van de zaak. Als de fabrikant slecht en inferieur plastic gebruikt en alle verbindingen spelen en kraken, dan kun je deze smartphone beter aan de kant leggen. Dit geldt ook voor het batterijcompartiment.

Stap 11

Een belangrijk punt is het reactievermogen van de sensor. De sensor moet goed en snel reageren op alle klikken.

Aanbevolen: