Een Parallelle Telefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Parallelle Telefoon Aansluiten
Een Parallelle Telefoon Aansluiten

Video: Een Parallelle Telefoon Aansluiten

Video: Een Parallelle Telefoon Aansluiten
Video: How to Install Multiple Phones in a House (RJ-11) 2024, Mei
Anonim

Mocht het nodig zijn om een andere telefoon in huis te installeren, dan kun je snel en goedkoop een parallelle aansluiting maken.

Een parallelle telefoon aansluiten
Een parallelle telefoon aansluiten

Noodzakelijk

socket, mes, schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Elke telefoon kan parallel worden aangesloten op een analoog apparaat. Als u een parallelle telefoon installeert, hebben beide apparaten hetzelfde nummer en vanaf beide apparaten kunt u bellen of gebeld worden. Om een parallel telefoontoestel te installeren, moet u een speciaal stopcontact aanschaffen, dat bestaat uit een stekker en een behuizing. Aansluitwerkzaamheden worden in de volgende volgorde uitgevoerd:

Demonteer het stopcontact door de verbindingsschroef los te draaien en de uiteinden van de telefoondraad te strippen.

Stap 2

Sluit de telefoonlijn aan op het chassis. De aansluiting wordt gemaakt op twee stopcontacten aan de rechterkant van de behuizing (als je het stopcontact zo plaatst dat het vijfde contact onderaan zit).

Schroef de onderkant van de behuizing op de vloer en zet de behuizing vervolgens weer in elkaar door de bevestigingsschroef in te draaien.

Demonteer de stekker en bekijk het bedradingsschema voor de bedradingspinnen en pinnen. Sluit het stopcontact precies aan volgens deze aanbeveling.

Stap 3

Bevestig de pinnen en controleer op een signaal op de telefoons. Als er een signaal is, betekent dit dat de socket correct is geïnstalleerd. Als er geen signaal is, probeer dan andere verbindingsopties.

Stap 4

Bij het installeren van een stopcontact voor parallelle telefoons dient u rekening te houden met de aanwezigheid van een computer in huis. Als die er is, moet eerst een splitter voor het stopcontact worden geïnstalleerd, wat de mogelijkheid uitsluit om de snelheid van de computer te verminderen. Voor betere communicatie, de onmogelijkheid om naar een gesprek vanaf een andere telefoon te luisteren, is een blocker geïnstalleerd. Moderne technologische ontwikkelingen bieden een breed scala aan andere accessoires.

Aanbevolen: