Hoe Iphone 3g Op Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Iphone 3g Op Te Laden
Hoe Iphone 3g Op Te Laden

Video: Hoe Iphone 3g Op Te Laden

Video: Hoe Iphone 3g Op Te Laden
Video: iPhone 3G First charge after 2 Years 2024, Maart
Anonim

Om de iPhone 3G mobiele telefoon op te laden zijn er speciaal daarvoor ontworpen toestellen die bij de aankoop worden meegeleverd en apart verkrijgbaar zijn bij de verkooppunten van mobiele elektronica. Het is het beste om tijdens het gebruik alleen originele kabels te gebruiken die zijn gekocht bij verkooppunten voor mobiele elektronica.

Hoe iphone 3g op te laden
Hoe iphone 3g op te laden

Noodzakelijk

opladers inbegrepen in het pakket

instructies:

Stap 1

Zoek een kabelstandaard, een voedingsadapter voor dit Apple USB-apparaat voor uw iPhone 3G mobiele telefoon. Sluit het apparaat aan op een stopcontact. Houd er rekening mee dat sommige modellen van deze telefoon worden geleverd met adapters om verbinding te maken met een netwerk van een ander voorbeeld dan u gewend bent - dit gebeurt bij het kopen van goederen in een ander land.

Stap 2

In dit geval wordt het ten zeerste afgeraden om het mobiele apparaat via het lichtnet op te laden met behulp van adapters naar de stopcontacten met het gebruikelijke patroon, maar om een verbindingskabel naar een computer te gebruiken, anders kunt u het apparaat zelf of de voedingsadapter beschadigen.

Stap 3

Sluit uw mobiele iPhone 3G-apparaat aan op uw computer met behulp van de verbindingskabel en het dockingstation, die ook bij uw aankoop zijn meegeleverd. Om de apparaten te koppelen, moet u ook de Apple-apparaatsoftware, iTunes, op uw computer installeren. Je kunt het downloaden op de officiële website van de ontwikkelaar, nadat je de versie hebt geselecteerd volgens het besturingssysteem dat op je computer is geïnstalleerd.

Stap 4

Houd er bij het opladen van uw iPhone 3G mobiele telefoon rekening mee dat de computer aan moet staan, anders loopt de telefoon leeg. Schakel ook de overgang van de computer naar de slaapstand uit of controleer de status ervan zolang de mobiele telefoon ermee is verbonden.

Stap 5

Als dit de eerste keer is dat u de iPhone 3G met uw computer koppelt, registreert u deze door een account op het systeem aan te maken. Voer hiervoor alle benodigde gegevens in en vul het juiste formulier in voor verzending naar Apple. Het kan langer duren bij het synchroniseren om te voltooien dan bij normaal opladen. Wanneer het opladen is voltooid, koppelt u het apparaat los van de stroombron. De eerste paar ladingen moeten binnen 8-10 uur worden gedaan.

Aanbevolen: