Een IPhone Overbelasten?

Inhoudsopgave:

Een IPhone Overbelasten?
Een IPhone Overbelasten?

Video: Een IPhone Overbelasten?

Video: Een IPhone Overbelasten?
Video: 10 meest gestelde vragen over de aangifte inkomstenbelasting 2020 2024, Mei
Anonim

Als uw IPhone om de een of andere reden niet meer reageert en op de een of andere manier reageert op de acties die worden uitgevoerd, dat wil zeggen, hij "hangt", dan moet u hem opnieuw opstarten.

Een iPhone overbelasten
Een iPhone overbelasten

instructies:

Stap 1

Wacht echter een paar minuten voordat u doorgaat met de herstartprocedure (de telefoon kan worden hersteld om te werken). Als u een toepassing gebruikte terwijl de telefoon is vastgelopen, kunt u proberen deze te sluiten. Druk hiervoor op de Home-knop.

Stap 2

In het geval dat de eerste methode u niet heeft geholpen, houdt u twee toetsen op de iPhone tegelijkertijd ingedrukt: Sleep / Wake en Home. Bewaar ze totdat het scherm wordt uitgeschakeld. Houd de knoppen ingedrukt om de telefoon automatisch te laten inschakelen. Als u echter uw vingers van het scherm haalt na het opnieuw opstarten, moet u de Sleep / Wake-knop opnieuw gebruiken. Deze acties putten ook de procedure uit voor het opnieuw opstarten van de iPhone.

Stap 3

Het is vermeldenswaard dat sommige telefoonbezitters proberen hun apparaten opnieuw op te starten als ze de simkaart niet meer zien. Soms helpt het echt, maar in de meeste gevallen is een herstart volkomen nutteloos, hier zijn andere maatregelen vereist. U kunt contact opnemen met de kapitein of de storing zelf verhelpen als u bekend bent met het repareren van apparatuur. In de regel ligt het probleem in de kaartlezer (bijvoorbeeld als je je telefoon vaak hebt laten vallen). Trek de simkaart eruit en plaats deze opnieuw.

Stap 4

Als het netwerk niet meer op de telefoon wordt gevonden, is de kans groot dat er iets mis is met de simkaart zelf. Neem een andere en test deze op je telefoon. Is er een verband? Neem dus contact op met de operator om de kaart te vervangen, hij zal het helemaal gratis doen.

Stap 5

Een andere variant van de onjuiste werking van de telefoon is een "firmware"-fout. Het is beter om het opnieuw te installeren of terug te gaan naar de vorige versie van de update.

Aanbevolen: