Oproepen Blokkeren

Inhoudsopgave:

Oproepen Blokkeren
Oproepen Blokkeren

Video: Oproepen Blokkeren

Video: Oproepen Blokkeren
Video: How To Call Someone Who Blocked You 2020 || Call Someone Who Blocked My Number 2024, April
Anonim

Er is vaak een wens om van verschillende abonnees af te komen. Oproepblokkering stelt u in staat het bellen naar uw nummer te blokkeren. Het SmartBlock-programma kan deze taak perfect aan. Het blokkeert niet alleen inkomende oproepen, maar ook sms-berichten. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om een "zwarte" lijst aan te maken. Op dit moment stelt de informatietechnologie bijna elke gebruiker in staat om het programma te gebruiken. U hoeft het alleen maar correct te configureren.

Oproepen blokkeren block
Oproepen blokkeren block

Noodzakelijk

telefoon, SmartBlock-programma

instructies:

Stap 1

Installeer het SmartBlock-programma.

Stap 2

Voer het programma uit.

Stap 3

Het startvenster wordt geopend. Kies een locatie om op uw computer te installeren.

Stap 4

Selecteer de kolom "Apparaat" en plaats een vinkje.

Stap 5

De SmartBlock-distributie kan worden gedownload van de ontwikkelaarssites. Het kan ook worden geïnstalleerd via een pc, nadat het eerder is aangesloten via een kabel.

Stap 6

De kolom "Programma's" verschijnt op het scherm. In dit menu vind je alle iconen en snelkoppelingen.

Stap 7

U bevestigt het installatieproces volledig en gaat akkoord met alle punten. Na een paar seconden verschijnt het werkvenster van het programma. U ziet een lijst die bestaat uit de items "Black List" en "White List".

Stap 8

In het gedeelte "Blokkeren" stel je het blokkeren van oproepen of berichten in. Dit gebeurt al naar eigen inzicht. Vink de vakjes aan die u interesseren. Alle procedures zullen u niet veel tijd kosten.

Stap 9

Druk op "Menu" en stel een naam in met het telefoonnummer "Naam" en "Telefoon". Indien nodig kunt u de volledige geschiedenis van geblokkeerde oproepen bekijken. er is filtering die berichten verwijdert. De blokkering kan voor een bepaalde tijd worden geactiveerd, die ook wordt ingesteld in de velden "Start" en "Eindtijd".

Stap 10

Dankzij het eenvoudige SmartBlock-programma vermijd je communicatie met vervelende bellers. De instellingen werken duidelijk en zonder onderbreking. De interface is geschreven in een toegankelijke taal. in het algemeen kunnen we zeggen dat er geen vragen meer zullen zijn bij het blokkeren van vensters.

Aanbevolen: