Hoe Verbinding Te Maken Met De Operator "Beeline"

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met De Operator "Beeline"
Hoe Verbinding Te Maken Met De Operator "Beeline"

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met De Operator "Beeline"

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met De Operator
Video: Ребрендинг билайн. Что случилось и насколько это важно, обновленный оператор 2024, April
Anonim

Beeline heeft, net als elke andere mobiele operator, een ondersteuningsservice waarmee u hulp kunt krijgen van een consultant bij het gebruik van de services, en waarmee u eventuele problemen kunt melden. Bellen vanuit je eigen regio is gratis.

Verbinding maken met een operator
Verbinding maken met een operator

instructies:

Stap 1

Voordat u de ondersteuningsservice belt, moet u ervoor zorgen dat de SIM-kaart die in het apparaat is geïnstalleerd, is gekocht in dezelfde regio als waar u zich op dit moment bevindt. Bel in het buitenland helemaal niet met de ondersteuningsdienst - een dergelijk gesprek kost hetzelfde als een normaal gesprek naar Rusland. Een uitzondering is het geval wanneer het nodig is om een in het buitenland verloren simkaart dringend te blokkeren zodat niemand deze gebruikt voor oproepen op krediet (en ze worden op deze manier in internationale roaming aangerekend, en ongeacht het tariefplan dat u gebruikt).

Stap 2

Bereid uw paspoortgegevens van tevoren voor. Bel 0611 vanaf een telefoon met een Beeline-simkaart (het werkt mogelijk niet in roaming) of het Moskou-nummer (495) 974-88-88 vanaf een andere telefoon (in dit geval wordt het gesprek in rekening gebracht). Zoek het nummer voor oproepen van andere telefoons uit uw regio van Rusland op de regionale website van de operator.

Stap 3

Na het horen van de zin "Beste abonnee, voor alle vragen over internet en televisie - druk op" 1 ", mobiele communicatie - druk op" 2 ", druk op de overeenkomstige toets van het apparaat. Als u belt vanaf een bedrade telefoon, schakelt u deze eerst naar de toonmodus.

Stap 4

Druk op de toets met een asterisk, en nadat de autoinformer u naar een ander menu heeft overgeschakeld, drukt u nogmaals op dezelfde toets.

Stap 5

Druk op de nultoets. Wacht op het antwoord van de adviseur. De autoinformer zal u periodiek informeren na ongeveer welk tijdsinterval u het antwoord zult horen.

Stap 6

Wanneer de consultant antwoordt, vertel hem dan wat voor soort certificaat u wilt ontvangen, of welke operatie hij moet uitvoeren. Of klaag bij hem over mobiele oplichters. Als hij om uw paspoortgegevens vraagt, geef deze dan aan hem. Dien geen valse klachten in en neem geen contact op over zaken die niet onder de bevoegdheid van de adviseur vallen, bijvoorbeeld hoe u een bepaalde dienst kunt aansluiten op de telefoon van een andere operator.

Stap 7

Nadat de adviseur ophangt, zal de autoinformer u vragen om zijn werk te evalueren. Besteed desgewenst een paar minuten aan deze bewerking.

Aanbevolen: