Waarom De Computer De Tablet Niet Ziet

Inhoudsopgave:

Waarom De Computer De Tablet Niet Ziet
Waarom De Computer De Tablet Niet Ziet

Video: Waarom De Computer De Tablet Niet Ziet

Video: Waarom De Computer De Tablet Niet Ziet
Video: Tablet vs laptop 2024, April
Anonim

Als u films of uw favoriete muziek naar uw tablet wilt downloaden, kunt u deze op uw computer aansluiten. Het komt voor dat het apparaat niet wordt herkend als een schijf. Dus waarom kan de computer de tablet niet zien?

Waarom de computer de tablet niet ziet
Waarom de computer de tablet niet ziet

instructies:

Stap 1

Als uw tablet een Android-besturingssysteem heeft, kunt u de situatie eenvoudig verhelpen, ongeacht het merk van uw tablet, of het nu Samsung, Asus, Acer, Explay of een ander is.

Stap 2

De eerste stap is om de instellingen van de USB-poort op uw tablet te controleren.

Stap 3

Als Android 4.1.1 op uw tablet is geïnstalleerd, opent u de instellingen en scrolt u helemaal naar beneden. Onderaan zie je het veld "voor ontwikkelaars", selecteer de aan / uit-knop op de schuifregelaar. Vink het vakje aan naast USB-foutopsporing.

Stap 4

Als je een Android 4.2.1 besturingssysteem hebt, open dan het extra menu in de geheugeninstellingen. Vink in de USB-instellingen het vakje aan naast "USB-opslag". In deze modus wordt de tablet gedefinieerd als een USB-flashstation, waarna u naar elke map kunt gaan, deze kunt wijzigen en nieuwe bestanden kunt toevoegen.

Stap 5

Als de computer de tablet niet ziet, controleer dan de kabel waarmee je de apparaten verbindt. Gebruik alleen de originele kabel die bij uw tablet is geleverd.

Stap 6

Bij sommige modellen tabletcomputers moet u op de instelling "USB-opslag aansluiten" klikken om verbinding te maken.

Stap 7

Op nieuwere modellen computers en laptops is mogelijk USB 3.0 geïnstalleerd, waardoor de gegevens op de tablet mogelijk niet correct worden weergegeven wanneer deze is aangesloten. Probeer in dit geval een andere poort op uw computer te selecteren.

Stap 8

De tablet wordt mogelijk niet gedetecteerd als de USB kapot is. Het is mogelijk om de werking van de poorten te controleren als u er een USB-stick op aansluit.

Stap 9

Als de computer de tablet nog steeds niet ziet, probeer dan het stuurprogramma voor uw apparaat te downloaden van de officiële website.

Aanbevolen: