Waarom De Computer De IPhone Niet Ziet

Inhoudsopgave:

Waarom De Computer De IPhone Niet Ziet
Waarom De Computer De IPhone Niet Ziet

Video: Waarom De Computer De IPhone Niet Ziet

Video: Waarom De Computer De IPhone Niet Ziet
Video: How to Fix iPhone or iPad Not Showing/Empty in Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Om informatie van een computer naar een iPhone en vice versa over te zetten, moet je een verbinding tussen beide tot stand brengen via een kabel of via wifi. Maar soms treden er fouten op bij het overzetten van gegevens en hebben telefoongebruikers de vraag waarom de computer de iPhone niet ziet.

Waarom de computer de iPhone niet ziet
Waarom de computer de iPhone niet ziet

instructies:

Stap 1

Als u tot de categorie behoort van die bezitters van een modieuze gadget die niet begrijpen waarom de computer de iPhone niet ziet, dan kunt u zelf de reden vinden zonder contact op te nemen met een gespecialiseerde dienst. Controleer hiervoor eerst de verbinding.

Stap 2

Als u een USB-kabel gebruikt, inspecteer deze dan op oxidatie, knikken of andere externe schade. Als het probleem zich niet voordoet, probeer dan toch de draad te vervangen.

Stap 3

Als de kabel goed werkt, is het mogelijk dat de verbinding tussen de iPhone en de computer niet tot stand komt vanwege een probleem met de USB-ingang op de computer. Test het door er een USB-flashstation op aan te sluiten. Als het niet wordt gedetecteerd, is dit waarschijnlijk te wijten aan het ontbreken van stuurprogramma's. Het probleem kan worden opgelost door ze van internet te downloaden en op uw computer te installeren. Daarna moet je hem opnieuw opstarten en proberen de iPhone opnieuw te verbinden.

Stap 4

Om een iPhone via een kabel aan te sluiten, heb je een USB 2.0-poort of hoger nodig. Anders wordt de verbinding niet tot stand gebracht en ziet u een inscriptie op uw computer dat dit apparaat sneller kan werken.

Stap 5

Als de computer om de een of andere reden de iPhone niet ziet, kan de invoer op de telefoon zelf ook kapot zijn. Het is gemakkelijk te controleren - sluit gewoon de oplader aan. Als de iPhone niet oplaadt, kunt u de corresponderende ingang leegmaken. Als deze erg vuil is, veegt u deze voorzichtig af met een wattenstaafje gedrenkt in alcohol, en als het oxideert, wrijft u het voorzichtig over de contacten met een gewone gum. Als de telefoon is beschadigd door vocht, dan kun je hem drogen met een föhn.

Stap 6

Als alles in orde is met de connector en kabel, kan worden aangenomen dat de lintkabel van de voedingsconnector kapot is. Ondanks het feit dat het zelden verslechtert, treedt dergelijke schade soms op als gevolg van veelvuldig vallen van het apparaat.

Stap 7

Het is de moeite waard eraan te denken dat als u geen ervaren vakman bent, u het apparaat niet moet afwikkelen en blootstellen aan andere mechanische invloeden, anders kunt u de garantie voor de iPhone verliezen. Als een onderdeel van de iPhone niet werkt, is het raadzaam deze te vervangen door de originele en in de officiële Apple-service. Vanwege reserveonderdelen van slechte kwaliteit kan de computer de iPhone mogelijk niet zien.

Stap 8

Soms geeft de computer een foutmelding, die zegt dat de simkaart niet aan bepaalde eisen voldoet. In dergelijke gevallen hoeft u deze niet te wijzigen, het probleem kan worden opgelost door de simkaart eruit te trekken of de vliegtuigmodus in de iPhone-instellingen in te schakelen.

Stap 9

Als SyncServer- of MobileDeviceHelper-fouten verschijnen wanneer u uw iPhone op uw computer aansluit en u een bericht op de monitor ziet dat de toepassing wordt gesloten, hebben uw apparaten hoogstwaarschijnlijk verschillende tijdzones of tijden. Controleer de bijbehorende instellingen om het probleem op te lossen.

Stap 10

Als u verbinding probeert te maken via wifi, controleer dan of deze modus op beide apparaten is ingeschakeld. U kunt de netwerkindicator op uw computer zien. Als daar andere bronnen van draadloze verbinding worden weergegeven, zijn er waarschijnlijk geen problemen aan de computerkant. De beschikbare verbindingen moeten ook op de iPhone worden weergegeven. Soms wordt het probleem van gebrek aan communicatie tussen de iPhone en de computer opgelost door beide apparaten opnieuw op te starten.

Stap 11

De computer ziet de iPhone mogelijk niet vanwege firmwareproblemen. Dit gebeurt vooral vaak als de telefoon is gejailbreakt. In dergelijke gevallen kan het helpen om de fabrieksinstellingen terug te zetten en de officiële firmware te installeren.

Aanbevolen: