Hoe Maak Je Een Simkaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Simkaart?
Hoe Maak Je Een Simkaart?

Video: Hoe Maak Je Een Simkaart?

Video: Hoe Maak Je Een Simkaart?
Video: HOW TO HACK SIM CARD AND GET FREE CALLS,DATA BUNDLES AND SMS,ON DIFFERENT SIM-CARDS 2020 TRY IT NOW 2024, Mei
Anonim

Als u een Iphone 4G of Ipad 3g hebt gekocht, kunt u uw gebruikelijke simkaart er niet in plaatsen. Dit komt doordat de nieuwe generatie Apple-toestellen alleen micro-simkaarten ondersteunt.

Hoe maak je een simkaart?
Hoe maak je een simkaart?

Het is nodig

  • - programmeur;
  • - schone simkaart;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Kopieer de informatie van je simkaart naar een schone om er een micro-simkaart voor Iphone 4G van te maken. Op deze manier heb je een back-upkaart voor het geval je van gedachten verandert over het gebruik van de iPhone.

Stap 2

Of neem in de toekomst contact op met de salon van je gsm-operator om een nieuwe simkaart voor je nummer te bestellen. Het duurt niet meer dan tien minuten in de tijd. Hiervoor is het nodig dat het nummer op uw naam staat en u een identiteitsbewijs bij u heeft.

Stap 3

Installeer de Woron Scan-applicatie, u kunt deze downloaden via de link https://www.kievsat.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=50. Sluit vervolgens de programmer aan op uw computer, plaats uw werk-simkaart erin en scan deze met deze applicatie.

Stap 4

Herschrijf vervolgens de IMSI- en KI-informatie van uw simkaart uit de ontvangen gegevens. Plaats vervolgens een blanco kaart in de programmer, flash deze met behulp van de ontvangen gegevens. Je hebt dus een kopie van je simkaart gemaakt om er een micro-simkaart van te maken.

Stap 5

Meet de breedte en lengte van een standaard simkaart, in de regel is de grootte in millimeters 25x15x0,76. Je moet er een micro-simkaart van krijgen, waarvan de afmetingen 15x12x0,76 zijn. Het enige dat overeenkomt is de dikte, dus teken een rechthoek om de metalen chip. De breedte en lengte zijn respectievelijk 15 en 12 millimeter. Markeer de resulterende lijnen met een potlood en knip het overtollige plastic af.

Stap 6

Snijd het plastic aan de zijkanten heel netjes af. Gebruik hiervoor geen nagelschaartje, het is beter om grotere te nemen, met rechte en scherpe mesjes. Meet de lengte en breedte van de resulterende kaart. Het moet overeenkomen met de parameters die in de vorige stap zijn gegeven. Houd er rekening mee dat u bij gebruik van een simkaart in de iPad niet kunt bellen, maar alleen kunt werken op het 3G-netwerk.

Aanbevolen: