Hoe Vang Je De Radio?

Inhoudsopgave:

Hoe Vang Je De Radio?
Hoe Vang Je De Radio?

Video: Hoe Vang Je De Radio?

Video: Hoe Vang Je De Radio?
Video: Mol verwijderen uit de tuin - Radio Mozaiek 2024, Mei
Anonim

De uitvinding van de televisie, en daarna het internet, heeft niet geleid tot het verdwijnen van een klassiek medium als radio. Bovendien zijn er radiostations die niet alleen ether, maar ook internet gebruiken om de audiostream te verspreiden.

Hoe vang je de radio?
Hoe vang je de radio?

instructies:

Stap 1

Als de ontvanger een klassieke analoge ontvanger is, selecteert u eerst de gewenste met de bandkiezer en gebruikt u vervolgens de afstemknop om de gewenste zender te vinden. Gebruik op kortegolfbanden indien beschikbaar ook een fijnafstemknop (HF-loep).

Stap 2

Op een radio met digitale afstemming zet u eerst de gewenste band aan met behulp van de bandselectieknop en gebruikt u vervolgens de pijltoetsen of de knop om het apparaat af te stemmen op de frequentie van de radiozender waarnaar u wilt luisteren. Sommige apparaten hebben ook een numeriek toetsenbord voor directe frequentie-invoer.

Stap 3

Stel op een analoge ontvanger met digitale weegschaal op dezelfde manier in als beschreven in stap 1. Het enige verschil is hoe de frequentie wordt geteld: deze wordt weergegeven met cijfers.

Stap 4

Als u naar een internetradiostation wilt luisteren op een computer die via een onbeperkt kanaal is aangesloten op het wereldwijde netwerk, moet u eerst de nieuwste versie van Flash Player installeren. Ga dan naar de volgende site:

shoutcast.com Selecteer een genre uit de lijst aan de linkerkant van de pagina en selecteer vervolgens een zender uit de lijst aan de rechterkant. Klik op de ronde blauwe knop naast de naam en het zal klinken. Als er weinig stations in de lijst staan, klikt u op de knop "Meer weergeven" aan het einde van de lijst

Stap 5

Ga op een telefoon met een Symbian-besturingssysteem, eveneens onderworpen aan onbeperkte toegang en een correct geconfigureerd toegangspunt (APN), naar de volgende website:

mundu.com Registreer u erop, log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord, bewerk de lijst met stations. Download het Mundu Radio-programma, voer ook uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Laad de lijst met stations die u hebt gemaakt in het programma met behulp van het menu-item genaamd "Load playlist". Selecteer eerst een genre uit de lijst, en dan een zender, en begin er vervolgens naar te luisteren.

Aanbevolen: