Een Afdruk Van Oproepen In Het Megafon-netwerk Bestellen

Inhoudsopgave:

Een Afdruk Van Oproepen In Het Megafon-netwerk Bestellen
Een Afdruk Van Oproepen In Het Megafon-netwerk Bestellen

Video: Een Afdruk Van Oproepen In Het Megafon-netwerk Bestellen

Video: Een Afdruk Van Oproepen In Het Megafon-netwerk Bestellen
Video: Bouw een Fiber netwerk voor audio! 2024, April
Anonim

De lijst of detaillering van oproepen in het netwerk van de operator "Megafon" stelt de eigenaar van het nummer in staat om op elk moment het geld dat aan mobiele diensten wordt besteed, te beheren.

Een afdruk van oproepen in het Megafon-netwerk bestellen
Een afdruk van oproepen in het Megafon-netwerk bestellen

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Megafon biedt haar klanten verschillende soorten factuurdetails: eenmalig, periodiek en express detaillering.

Stap 2

U kunt informatie vinden over de fondsen die zijn uitgegeven met behulp van de One-Time Detailing-service voor elke rapportageperiode. Als deze periode langer is dan 6 maanden, vraag dan uw paspoort aan bij een kantoor van het bedrijf. Indien de periode de laatste zes maanden niet overschrijdt, bestel dan zelf de details van de oproepen via de "Servicegids".

Stap 3

Ga hiervoor naar de site https://sg.megafon.ru in het gedeelte "Persoonlijk account" en selecteer het subgedeelte "Eenmalige detaillering", waarbij u de bezorgmethode voor het afdrukken van oproepen specificeert. Dit kan per e-mail of fax.

Stap 4

Er is ook een andere manier. Bel het nummer 0505, druk op 1, 2, 1 en volg de instructies van het systeem om de details voor de fax te bestellen. Of bel * 105 * 8033 # en selecteer bezorging op uw e-mailadres dat is opgegeven in het Service Guide-systeem.

Stap 5

De kosten van eenmalige detaillering zijn afhankelijk van de geselecteerde periode. Dus voor een dag betaalt u 3 roebel, voor een week - 21 roebel en voor een maand - 90 roebel.

Stap 6

"Periodieke detaillering" van de rekening is een betaalde dienst, waarbij de abonnee maandelijks een rapport krijgt over de bestedingen. De kosten zijn 90 roebel. Om periodieke detaillering te activeren, neemt u contact op met de abonneeservice van het Megafon-netwerk op 0500 of gebruikt u het Service Guide-systeem. U kunt zo'n afdruk per post, koerier of via internet krijgen.

Stap 7

De Express Detailing-service is alleen beschikbaar voor abonnees van het Megafon-Moskou-netwerk. Je kunt het op verschillende manieren bestellen. Bel het nummer * 113 #. Stuur een leeg bericht of een bericht met de inhoud van een e-mailadres naar nummer 5039. Daarna worden de details van de oproepen ofwel in een MMS-bericht of per e-mail verzonden. De periode waarvoor u een afdruk van gesprekken kunt krijgen met Express Detailing is 7 dagen. De kosten van het verzoek bedragen ongeveer 21 roebel.

Aanbevolen: