Uw Speler Instellen

Inhoudsopgave:

Uw Speler Instellen
Uw Speler Instellen

Video: Uw Speler Instellen

Video: Uw Speler Instellen
Video: Speeltijden speler instellen 2024, Mei
Anonim

Een van de ingrediënten voor een goede multimediaspeler is fijnafstemming. Hiermee kunt u de handigste functies aanpassen en de functionaliteit van het programma in de goede richting sturen. Op de markt voor audio- en videospelers is Widows Media Player het leidende product. Het bevat ondersteuning voor veel bekende audio- en videoformaten, stelt u in staat artiestinformatie van internet te downloaden en naar uw favoriete radiostations te luisteren.

Uw speler instellen
Uw speler instellen

Noodzakelijk

Windows Media Player-software 12

instructies:

Stap 1

Geef bij het starten van Windows Media Player 12 de basisparameters op die bepalen hoe de speler met internet omgaat. Let ook op de volgende instellingen:

Aanbevolen parameters. Als u dit item selecteert, kunt u alle instellingen terugzetten naar de standaardinstellingen. Deze optie is geschikt voor wie tevreden is met de standaard instellingen.

Stap 2

Toon informatie van internet over media-inhoud. Met deze parameter kunt u volledige informatie over de song weergeven, inclusief de hoes van de schijf.

Gebruiksrechten automatisch downloaden bij het afspelen en synchroniseren van een bestand. Deze optie is handig voor degenen die niet willen dat de muziek die van hun schijf is gekopieerd, op een andere computer wordt gelezen.

Stap 3

Bewaar en toon een lijst met recente en vaak afgespeelde bestanden. Een erg handige parameter. Hiermee kunt u een lijst openen met uw favoriete nummers waar u het meest naar luistert.

Gebruik standaard Windows Media Player. Met deze optie kunt u uw bestanden door de speler laten lopen.

Het is ook vermeldenswaard dat wanneer het programma verbinding maakt met internet, het niet alleen aanvullende informatie over de track downloadt, inclusief het bijwerken van de metadata van dit bestand, maar ook het programma zelf bijwerkt, als een dergelijke mogelijkheid zich voordoet op de server van het bedrijf.

Aanbevolen: