Een Nummer Bellen In Moskou

Inhoudsopgave:

Een Nummer Bellen In Moskou
Een Nummer Bellen In Moskou

Video: Een Nummer Bellen In Moskou

Video: Een Nummer Bellen In Moskou
Video: Dschinghis Khan Moskau / Чингисхан Moscow 1979 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen heeft familieleden, vrienden, kennissen of collega's in Moskou en vaak moeten ze bellen. Maar niet iedereen slaagt door onwetendheid over de regels voor het bellen van een telefoonnummer. Velen zijn er immers al aan gewend om op een mobiele telefoon op één toets te drukken om te bellen. Maar er kan zich een situatie voordoen waarin u moet bellen vanaf een gewone vaste telefoon. Daarnaast is het goed om te weten over andere manieren om voor minder geld een Moskoviet te bereiken.

Een nummer bellen in Moskou
Een nummer bellen in Moskou

instructies:

Stap 1

Laten we eerst eens kijken naar de eenvoudigste en meest gebruikelijke manier om interlokale gesprekken te voeren. Neem de hoorn van een gewone telefoon op en druk op nummer 8. U hoort een kiestoon. Voer nu de Moskou-code 495 in. En daarna is het het telefoonnummer van de abonnee die u belt. Het pad van uw oproep ziet er als volgt uit: uw telefoon - telefooncentrale - telecomoperator - telefooncentrale - abonneetelefoon.

Stap 2

Een andere goede manier om naar Moskou te bellen en minder geld uit te geven aan het gesprek, is IP-telefonie. Dit is een manier om te bellen via internet. Elke stad heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen operators. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale telefoonkantoren. Na het activeren van deze dienst belt u na 8 uur niet meer. En de besparing kan oplopen tot 50% in vergelijking met een regulier interlokaal gesprek. Het gesprekspad zal veel korter zijn: uw telefoon - de internettelefoon van de abonnee. U kunt niet alleen naar Moskou bellen, maar ook naar andere steden en zelfs landen tegen gunstige tarieven en genieten van hoogwaardige communicatie.

Stap 3

Je kunt helemaal gratis naar Moskou bellen en je kunt zelfs videobellen. Toegegeven, hiervoor hebben u en uw gesprekspartner Skype, een microfoon, luidsprekers (of koptelefoon) en, indien nodig, een webcam nodig. Het mooie van deze verbinding ligt juist in de toegankelijkheid en het vrije gebruik. Tegelijkertijd is de kwaliteit zeer aangenaam. Als je genoodzaakt bent om veel te bellen naar vaste en mobiele telefoons en tegelijkertijd achter de computer moet zitten, dan kun je Skype belpakketten kopen tegen scherpe prijzen. Een pakket met een bepaald aantal minuten wordt afgenomen voor een periode van een maand. Het telefoonnummer in Skype wordt als volgt ingevoerd: +7, voer vervolgens de Moskou-code 495 en het abonneenummer in. Als je dit nummer herhaaldelijk belt, sla het dan op in je contacten

Aanbevolen: