Hoe De "Chameleon"-service Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De "Chameleon"-service Te Verwijderen?
Hoe De "Chameleon"-service Te Verwijderen?

Video: Hoe De "Chameleon"-service Te Verwijderen?

Video: Hoe De
Video: Оцинковка, в гараже ,своими руками, не используя аппарат! Шикарная самоделка в 0.5 литровой банке 2024, Mei
Anonim

De Chameleon-service wordt automatisch geautoriseerd op alle nieuwe simkaarten van het mobiele bedrijf Beeline. Het biedt de abonnee de hele dag door een breed scala aan entertainment en nieuws. De berichtkop blijft één tot drie minuten op het scherm hangen en als de abonnee het vervolg wil weten, bestelt hij het voor geld. Ondanks dat de service basic is, kun je deze zelf uitzetten.

Een dienst verwijderen?
Een dienst verwijderen?

instructies:

Stap 1

"Chameleon" brengt nieuws over zaken, sport, cultuur, onderwijs, en verstuurt ook WAP-rapporten, biedt nieuwe ringtones en java-games. U kunt het vervolg vinden door op de aangegeven knop te drukken. Berichten komen bijna geruisloos binnen van 08.00 uur tot 22.00 uur. Volgens de informatie op de officiële website van het bedrijf Beeline, om de service uit te schakelen, belt u * 110 * 20 # op uw mobiele telefoon.

Stap 2

Als je problemen hebt met het loskoppelen, gebruik dan de hulp van het "Beeline"-ondersteuningscentrum door 0611 of 40-90-90 te bellen voor stadsnummers in je mobiele telefoon. Om te bellen vanaf een vast nummer, voer je je stadscode in. Je kunt Chameleon ook uitschakelen in elk Beeline-kantoor.

Stap 3

Als u zich niet wilt vervelen met een eindeloze stroom nieuws uit verschillende openbare ruimtes, hoeft u de service niet uit te schakelen. "Beeline" biedt aan om het thema dat u leuk vindt te kiezen en onafhankelijk te verbinden. Wanneer u de volgende kop op het scherm ziet, zoekt u het item "Andere thema's" en selecteert u vervolgens een van de thema's die u leuk vindt.

Stap 4

Of verbind het door een commando te typen. Om bijvoorbeeld het thema "Sport" te activeren, belt u * 110 * 23 #. Er zijn andere onderwerpen: "Glimlach" (* 110 * 24 # bellen), "Sterren" (* 110 * 25 # bellen), "Nieuws" (* 110 * 26 # bellen), "Nacht" (* 110 * 27 # oproep), "Over persoonlijk" (* 110 * 28 # oproep). Lees meer over elk van hen bij de exploitant van het bedrijf.

Aanbevolen: