Hoe De "Beep"-service Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Beep"-service Te Verwijderen
Hoe De "Beep"-service Te Verwijderen

Video: Hoe De "Beep"-service Te Verwijderen

Video: Hoe De
Video: De-beep Your Appliances: removing a piezo buzzer from a kettle 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators leggen hun abonnees vaak onnodige diensten op, waarvan u misschien niet eens weet. Meestal worden verborgen diensten niet beschreven in het contract en hebben ze een vast maandelijks bedrag. Een van deze diensten is "Beep" van MTS.

Een dienst verwijderen delete
Een dienst verwijderen delete

instructies:

Stap 1

De dienst "Beep" of "GoodOK" wordt automatisch geactiveerd op alle nieuwe geactiveerde simkaarten van de operator Mobile TeleSystems (MTS). Het is de vervanging van de piep die we in de ontvanger van de abonnee horen door een anekdote of een fragment van een liedje. Vaak krijgt de klant bij het koppelen van een nummer geen informatie over deze service en wordt deze op zijn beurt betaald. Aan het einde van de gratis periode zal de "Beep"-service van MTS automatisch geld van de rekening van de abonnee afschrijven totdat de service wordt uitgeschakeld of het saldo wordt gereset.

Stap 2

Abonnees die verbonden zijn met MTS in Rusland kunnen de GoodOK-service op de volgende manieren deactiveren: 1) Kies het USSD-verzoek * 111 * 29 # en druk op de belknop. Mogelijk moet u het nummer opnieuw kiezen (u ontvangt dan een sms-bericht).

Stap 3

2) U kunt alle betaalde services uitschakelen met behulp van de "Mobile Assistant"-service. Kies het verkorte nummer 0022 en druk op de belknop. Het antwoordapparaat zal u vertellen hoe u een bepaalde dienst kunt uitschakelen, inclusief "GoodOK". Alle navigatie door de "Mobile Assistant" wordt gedaan met behulp van knoppen op het toetsenbord van de telefoon of het aanraakscherm.

Stap 4

3) Een vergelijkbare service - "Internet Assistant" - bevindt zich op de officiële website van het MTS-bedrijf. Koppeling

Stap 5

4) Bel het MTS-contactcentrum op 0890 en vraag de telefoniste om de "Beep"-service uit te schakelen. Het kan zijn dat u een contract bij de hand moet hebben.

Stap 6

5) Vraag de manager om de "Beep"-service uit te schakelen door naar de MTS-showroom te gaan.

Stap 7

Om de "Beep"-service op MTS Oekraïne-nummers te deactiveren, kunt u de bovenstaande aanbevelingen gebruiken. U kunt de service ook als volgt proberen uit te schakelen: ga naar het telefoonmenu en selecteer "MTS Menu", selecteer vervolgens het gedeelte "MTS KLIK", vervolgens "Activering" en druk op de knop "Inschakelen". Als reactie op de telefoon ontvangt u een melding over het loskoppelen van de "Beep"-service.

Aanbevolen: