Hoe Mts Assistant Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Mts Assistant Te Verbinden
Hoe Mts Assistant Te Verbinden

Video: Hoe Mts Assistant Te Verbinden

Video: Hoe Mts Assistant Te Verbinden
Video: Говорилка картонная,или бот-голосовой помошник Сбербанка. 2024, April
Anonim

Met de "Internet Assistant" van de MTS-operator kunt u via de webinterface diensten op de simkaart beheren. Het wachtwoord om het in te voeren kan op de website worden aangevraagd en op de telefoon worden ontvangen in de vorm van sms.

Hoe mts assistant te verbinden
Hoe mts assistant te verbinden

instructies:

Stap 1

De telefoon waarin de simkaart van uw MTS-operator is geïnstalleerd, kan van alles zijn, zelfs zonder de functie van toegang tot internet. Het enige dat van hem wordt vereist, is de mogelijkheid om sms-berichten in het cyrillisch te ontvangen. En u kunt de "Internet Assistant" gebruiken vanaf een andere telefoon, tablet of computer, ongeacht de operator of provider via welke ze toegang krijgen tot internet. Het belangrijkste is dat het onbeperkt is. Om de service te activeren, gaat u naar de MTS "Personal Account"-website en volgt u de link "Wachtwoord per sms ontvangen". Voer het telefoonnummer en de code uit de afbeelding in en klik vervolgens op de knop "Wachtwoord verkrijgen". Er komt binnenkort een sms-bericht. Zoek het wachtwoord erin en voer het in het formulier op de site in. Eenmaal correct ingevoerd, wordt u naar uw account geleid. Houd uw wachtwoord geheim, want als u het weet, kunt u services op uw nummer in- en uitschakelen, tariefplannen wijzigen, enz.

Stap 2

Na het invoeren ziet u bovenaan uw persoonlijke accountpagina korte informatie over uw simkaart: volledige naam van de eigenaar, nummer, tarief. Hieronder staan de tabbladen. Klik op degene met de naam "Internet Assistant". Er verschijnt een menu met veel items. Kies degene die je wilt. Door bijvoorbeeld "Services" te selecteren, kunt u services toevoegen en verwijderen zonder een spraakportaal, USSD-commando's en ondersteunende services. De uitzondering is "Contentverbod" - deze service kan alleen worden aangesloten en losgekoppeld via de ondersteuningsservice, die paspoortgegevens verstrekt, en is niet van toepassing op de regel dat het toevoegen en verwijderen van services via een consultant wordt betaald. En door het item "Kostenbeheersing" te kiezen, kunt u detaillering in elektronische vorm bestellen. Met het item "Wijziging van tariefplan" kunt u ernaar overschakelen wanneer een gunstiger tarief verschijnt. En hoewel de wijziging van het tariefplan meestal wordt betaald, kan het bedrag van een eenmalige betaling snel worden terugverdiend als deze correct is geselecteerd.

Stap 3

Om het wachtwoord van uw persoonlijke account te wijzigen, volgt u de link "Wachtwoord wijzigen" bovenaan de pagina. Het nieuwe wachtwoord moet complex zijn. Het moet ook geheim blijven. Na het voltooien van het gebruik van uw persoonlijke account, klikt u op de link "Afsluiten". Nu kunt u opnieuw inloggen door uw telefoonnummer en wachtwoord in te voeren, of door op de link "Wachtwoord per sms te klikken" kunt u een nieuwe krijgen. In dit geval zal de oude niet meer werken.

Aanbevolen: