Satellietzenders Bekijken

Inhoudsopgave:

Satellietzenders Bekijken
Satellietzenders Bekijken

Video: Satellietzenders Bekijken

Video: Satellietzenders Bekijken
Video: TV kijken in je camper of caravan - Met of zonder satelliet 2024, April
Anonim

Satelliettelevisie wordt steeds meer een integraal onderdeel van het leven van de Russen. Miljoenen burgers kijken al naar satelliet-tv-zenders, velen denken nog steeds na over de aanschaf van apparatuur voor het ontvangen van een televisiesignaal. Zij zijn het die veel vragen hebben over de keuze van apparatuur en het operatorbedrijf.

Satellietzenders bekijken
Satellietzenders bekijken

instructies:

Stap 1

De belangrijkste criteria bij het kiezen van apparatuur voor het ontvangen van satellietkanalen zijn de kosten, tarieven van de operator, de hoeveelheid en kwaliteit van de ontvangen kanalen. Dit laatste betekent niet de kwaliteit van het signaal, het is altijd hoog, maar het kwaliteitsniveau van de uitzendkanalen.

Stap 2

De bekendste operators in Rusland zijn Tricolor TV, NTV-plus, Raduga TV, Orion Express, Platforma HD. De meest populaire en gevraagde is Tricolor TV, waarvan het aantal abonnees al meer dan 7 miljoen heeft overschreden. De kosten van een set apparatuur zonder installatie bedragen ongeveer 7-8 duizend roebel, met installatie - 9-10. U kunt ongeveer 80 zenders bekijken. Het eerste jaar is de uitzending gratis (de betaling is inbegrepen in de prijs van de kit), daarna moet u elk jaar 600 roebel betalen. Tien tv-zenders zijn gratis. Qua prijs en kwaliteitsverhouding kan Tricolor TV als de meest succesvolle optie worden beschouwd. Koop bij aanschaf van apparatuur mpeg-4-ontvangers zoals de GS-8300 en DRS-6000.

Stap 3

Wat betreft het kwaliteitsniveau van de zenders ziet NTV-plus er het aantrekkelijkst uit. Met het "Light" -pakket voor 99 roebel per maand kunt u 37 kanalen bekijken, inclusief federale. De set apparatuur kost je ongeveer hetzelfde bedrag als voor Tricolor TV. In dat geval kun je twee jaar lang gratis naar alle zenders kijken. Nadat u voor het "Starter" -pakket (600 roebel) hebt betaald, kunt u 14 gratis kanalen bekijken: Channel One, Russia-1, Russia-2, Russia-K, Russia-24, Petersburg - Channel 5, Karusel, NTV, NTV-PLUS Sport Soyuz, TNT, First onderhoudende STS, Law TV, Disney Channel, Muz TV.

Stap 4

De voorstellen van de satellietexploitanten "Raduga TV", "Orion Express", "Platforma HD" hebben hun voor- en nadelen. Dus een set apparatuur voor het bekijken van Platforma HD-kanalen kost je ongeveer 15 duizend roebel plus 5000 roebel maandelijks abonnementsgeld per jaar, voor dit geld krijg je de mogelijkheid om kanalen in HD-formaat te bekijken (high-definition televisie).

Stap 5

Overweeg antenne-installatie en juiste oriëntatie bij het selecteren van een operator. Ook de grootte is van groot belang. Ondanks dat een schotel met een diameter van 55 cm voldoende is voor een betrouwbare ontvangst van Tricolor TV en NTV-plus, overweeg dan om een antenne aan te schaffen met een diameter van 90 cm. Ze verschillen niet al te veel in kosten, maar u krijgt gegarandeerd ontvangst bij zware sneeuwval onweerswolken, gedeeltelijke ijsvorming op de antennespiegel.

Stap 6

Als je goed bent in techniek, kun je eenvoudig zelf een set satellietapparatuur installeren. Gedetailleerde installatie-instructies en satellietcoördinaten zijn te vinden op internet. Je hebt een assistent nodig om de satelliet te finetunen. Als u kiest voor Tricolor TV als operator, kunt u NTV-plus-zenders op dezelfde schotel ontvangen (en vice versa), aangezien beide operators vanaf één satelliet uitzenden naar het Europese deel van Rusland. Maar om de kanalen van de tweede operator te decoderen, hebt u een speciale module nodig die in de sleuf van de ontvanger wordt gestoken.

Aanbevolen: