Hoe De MTS "Operator"-service Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De MTS "Operator"-service Uit Te Schakelen
Hoe De MTS "Operator"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De MTS "Operator"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De MTS
Video: Remove, check and install a working tool from a hydraulic breaker 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "MTS" is een van de meest populaire bedrijven die telecommunicatiediensten aanbiedt. De geschiedenis van de operator begon in 1993, een jaar later kregen de Moskovieten de mogelijkheid om via MTS te bellen. Nu bedient het bedrijf niet alleen Russische abonnees, maar ook Wit-Rusland, Oezbekistan, Armenië en andere landen. Abonnees hebben de mogelijkheid om verschillende diensten, opties en tarieven aan en af te koppelen.

Hoe de MTS-service uit te schakelen?
Hoe de MTS-service uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Als u deze of gene service wilt uitschakelen, kunt u contact opnemen met een van de klantenservicekantoren. In de regel heeft MTS OJSC veel afdelingen, kantoren en vertegenwoordigingskantoren in verschillende steden in Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne.

Stap 2

Gebruik het MTS OJSC-contactcentrum om de service te deactiveren. Als u zich op het grondgebied van Rusland, Wit-Rusland of Oezbekistan bevindt, kiest u vanaf uw mobiele telefoon het korte nummer 0890. En als u in roaming bent - +7 495 766 016. U kunt voor deze oproep ook contact opnemen met de mobiele operator via de vaste telefoon van de stad 8 800 250 0890.

Stap 3

Schakel de service uit met behulp van het zelfbedieningssysteem. Hiervoor heeft u een wachtwoord nodig. Stuur vanaf uw mobiele telefoon een bericht met de tekst "25 (wachtwoord van zes tot tien tekens lang)" naar het verkorte nummer 111.

Stap 4

Ga naar de officiële website van MTS OJSC, die zich bevindt op www.mts.ru. Zoek in de rechterbovenhoek de functie "Aanmelden bij de internetassistent", klik erop. Voer op de geopende pagina de gegevens (telefoonnummer en wachtwoord) in het veld in. Open op uw persoonlijke pagina het tabblad "Servicebeheer" en markeer degene die u wilt uitschakelen. Klik ten slotte op "Wijzigingen opslaan".

Stap 5

Schakel de service uit met een speciaal USSD-commando. U kunt het krijgen van een medewerker van het mobiele bedrijf "MTS", of bij het activeren van de dienst.

Stap 6

Een andere manier om de service uit te schakelen, is door een sms-bericht te gebruiken. In de regel kunt u hiervoor het verkorte nummer en de tekst vinden bij uw operator of op de officiële MTS-website.

Aanbevolen: