Hoe Het Saldo Van Megafon Op De Tablet Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Van Megafon Op De Tablet Te Controleren?
Hoe Het Saldo Van Megafon Op De Tablet Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van Megafon Op De Tablet Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van Megafon Op De Tablet Te Controleren?
Video: Обзор планшета MegaFon Login 3: очень дешевый планшет с 3G 2024, April
Anonim

Eigenaren van moderne tablets kunnen niet alleen internetten via een draadloos wifi-netwerk, maar ook mobiel internetten. Als bijna iedereen het saldo gemakkelijk vanaf een mobiele telefoon kan achterhalen, dan weet niet iedereen hoe de rekening op de Megafon-tablet moet worden gecontroleerd.

Hoe het saldo van Megafon op de tablet te controleren?
Hoe het saldo van Megafon op de tablet te controleren?

Hoe de balans op de Megafon-tablet te achterhalen?

Om het saldo op de Megafon-tablet te controleren, moet u mobiel internet inschakelen. Zonder toegang tot het Megafon-netwerk is het onmogelijk om informatie over de schuld te achterhalen.

Om erachter te komen hoeveel geld er nog op de rekening staat, moet u naar de website van de exploitant megafon.ru gaan. In de regel wordt informatie over het telefoonnummer en de accountstatus direct bovenaan de portal weergegeven.

Als deze gegevens niet verschijnen, moet u naar uw persoonlijke account gaan.

Om uw persoonlijke account in te voeren, moet u uw telefoonnummer in een speciaal venster op de website en een wachtwoord invoeren. Om een wachtwoord te ontvangen, moet u een verzoek indienen, het zal in een bericht naar uw tablet komen.

In uw persoonlijke Megafon-account kunt u niet alleen het saldo opvragen, maar is het ook mogelijk om verschillende diensten van de operator te beheren.

U kunt de website van de operator Megafon en uw persoonlijke account gebruiken, zelfs als er geen geld op de rekening staat, aangezien het verkeer van de portal megafon.ru niet in rekening wordt gebracht.

Wat te doen als het niet mogelijk was om het account op de tablet te controleren met Internet Megafon

Op een mobiele telefoon kan het saldo van Megafon op de volgende manieren worden gevonden:

- bel het gratis nummer van de informatiedienst 0501;

- kies het commando * 100 # en bel;

- stuur een leeg verzoek naar het nummer

Op sommige tablets kunt u dezelfde tools gebruiken.

U kunt ook altijd uw Megafon Internet-saldo beheren als u het gratis Balance-widgetprogramma op uw tablet installeert. Na het downloaden en installeren van de widget moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw persoonlijke account invoeren, waarna het bijgewerkte saldo op het apparaatscherm wordt weergegeven.

Door de speciale dienst "Saldo van dierbaren" aan te sluiten, kunt u ook uw Megafon Internet-account op uw tablet controleren vanaf uw mobiele telefoon.

De dienst kan alleen worden aangesloten vanaf de simkaart die u in de tablet gebruikt. Om een nummer toe te voegen waarvan het saldo kan worden opgevraagd, moet u een sms sturen naar 000006 met een sms met plus- en telefoonnummers.

Als je problemen hebt met het controleren van het saldo op de Megafon-tablet, kun je altijd met je paspoort contact opnemen met een specialist van de klantenservice. Daar zult u zeker de nodige diensten aansluiten en u leren hoe u ze moet gebruiken.

Aanbevolen: