Leagoo-smartphones: Beoordeling Van Ultrabudgettelefoons Leagoo M8, Leagoo M5, Leagoo Z5C

Inhoudsopgave:

Leagoo-smartphones: Beoordeling Van Ultrabudgettelefoons Leagoo M8, Leagoo M5, Leagoo Z5C
Leagoo-smartphones: Beoordeling Van Ultrabudgettelefoons Leagoo M8, Leagoo M5, Leagoo Z5C

Video: Leagoo-smartphones: Beoordeling Van Ultrabudgettelefoons Leagoo M8, Leagoo M5, Leagoo Z5C

Video: Leagoo-smartphones: Beoordeling Van Ultrabudgettelefoons Leagoo M8, Leagoo M5, Leagoo Z5C
Video: Leagoo M5 - лучший в мире смартфон по версии Leagoo! 2024, Maart
Anonim

Leagoo-smartphones zijn niet alleen budget, maar zeer budget. Het merk volgt dit beleid al enkele jaren. Veel apparaten kosten minder dan $ 70. En, geweldig! Als dergelijke modellen worden vrijgegeven, heeft iemand het nodig.

Leagoo-smartphones besparen je budget
Leagoo-smartphones besparen je budget

Leagoo M8 specificaties

Dit model is het meest opgepompte apparaat van het merk. Het is duidelijk dat je voor $ 69 hier geen prestatiewonderen krijgt. Maar met de basistaken die van een gewone telefoon worden vereist, gaat hij goed om. De afmetingen van de gadget zijn 156 mm lang, 77 mm breed en 8,9 mm dik. Het gewicht is 188 gram. Het toestel wordt gepresenteerd in goud-, grijs- en wittinten. De telefoon is gemaakt van plastic in een metalen frame. Scherm: 5,7-inch, IPS-matrix, HD-resolutie, 258 PPi, 2.5D-glas. Er is een vingerafdrukscanner.

Het hart van het leagoo m8-apparaat is een processor: een quad-core Mediatek MT6580M-chip met een werkfrequentie van 1,3 GHz. 2 GB hoofdgeheugen. Accumulatief: 16 GB met ondersteuning voor kaarten tot 64 GB. 2 simkaarten. De hoofdcamera is 8 megapixel, f/2.0, de achteruitrijcamera is 13 megapixel, f/2.2. Verwijderbare 3.500 mAh-batterij.

De voordelen van dit mobiele apparaat zijn dat het voor een lage prijs een vingerafdrukscanner, goed geluid, een metalen frame en een goed display heeft. Feedback van Leago-eigenaren suggereert dat de nadelen slechte prestaties en trage autofocuscamera's zijn. U kunt een smartphone kopen in Svyaznoy, bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website of bij een officiële vertegenwoordiger.

Leagoo M5

Deze smartphone onderscheidt zich door een lage prijs van $ 68, een hoogwaardig scherm en vreselijke camera's. De behuizing van het apparaat is gemaakt van plastic en metaal. Het gewicht van het apparaat is 178 gram. Verkrijgbaar in grijs, wit en roze. Leegoo-scherm: 5 inch, IPS-matrix, HD-resolutie, 294 PPi, 2.5D-glas. Er is een vingerafdrukscanner.

Processor: Quad-core Mediatek MT6580M-chip met een werkfrequentie van 1,3 GHz. 2 GB hoofdgeheugen. Opslag 16 GB met ondersteuning voor kaarten tot 64 GB. 2 simkaarten. Camera's: voor - 2 megapixel (interpolatie tot 5MP), f / 2.8, achter - 5 megapixel (interpolatie tot 8MP), f / 2.8. Verwijderbare 2 300 mAh-batterij.

Leagoo Z5C

Dit model is gemaakt van kunststof. Weegt 147 gram. De gadget wordt gepresenteerd in zwarte en witte tinten, in goud en zilver. Deze smartphone is uitgebracht voor degenen die besloten geld te besparen door een duurder mobiel apparaat te kopen en alleen een mobiele verbinding nodig hebben. Deze gadget kan zijn taak gemakkelijk aan en meer hoef je er niet van te verwachten. De kosten van de telefoon zijn slechts $ 51. Vanwege deze prijs kun je het veilig toevoegen aan de lijst met producten voordat je naar de winkel gaat.

Scherm: 5 inch, TFT-matrix, resolutie 480x854, 196 PPi. Processor: Spreadtrun SC7731c quad-core chip met een werkfrequentie van 1,3 GHz. Hoofdgeheugen 1 GB. Accumulatief - 8 GB met ondersteuning voor kaarten tot 32 GB. 2 simkaarten. Camera's: voorkant - 0.3M (interpolatie tot 2MP) P, f / 2.8, achter - 5 megapixel, f / 2.4. Batterij: 2 300 mAh, verwijderbaar.

Voordelen van dit model zijn onder meer het stijlvolle uiterlijk, een heel normaal scherm en natuurlijk een zeer aantrekkelijke prijs. De nadelen zijn onder meer vrij zwakke camera's en een stevige plastic behuizing, verstoken van enig spoor van metaal.

Aanbevolen: