Een Beltoon Op Android Zetten

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Op Android Zetten
Een Beltoon Op Android Zetten

Video: Een Beltoon Op Android Zetten

Video: Een Beltoon Op Android Zetten
Video: HOW TO SET A CUSTOM RINGTONE/NOTIFICATION TONE ON ANY ANDROID OREO/NOUGAT/MARSHMALLOW. 2024, April
Anonim

Veel Android-smartphones ondersteunen de installatie van aangepaste geluidsbestanden als beltonen. De volgorde van de beltoonselectie is afhankelijk van de fabrikant van de telefoon.

Android-apparaten
Android-apparaten

instructies:

Stap 1

Plaats het bestand (MP3-formaat) in de audiomap van het bestandssysteem van uw smartphone. De naam van deze map is afhankelijk van de platformversie. Meestal wordt het Ringtones genoemd (met een hoofdletter) en bevindt het zich in de root van de verwijderbare SD-kaart. Als zo'n map niet bestaat, maak deze dan aan en plaats de bestanden daar.

Stap 2

Als uw Android-smartphone van een andere fabrikant dan Samsung is, ontgrendel dan eerst uw telefoon en ga naar het startscherm door zo vaak als nodig op de terugknop (met een gebogen pijl) te drukken. Selecteer het menu-item dat overeenkomt met de instellingen (de locatie is afhankelijk van het model van het apparaat en de versie van het Android-platform). Als een menu op volledig scherm verschijnt, bladert u naar Geluiden en weergave, Geluid of iets dergelijks. Selecteer dit artikel. Als menusubsecties zich aan de linkerkant bevinden en secties aan de rechterkant, selecteert u een subsectie met dezelfde naam.

Stap 3

Selecteer een sub-item van het menu, dat "Ringtones", "Ringtones", "Melodies", enz. kan worden genoemd. Soms bevindt dit item zich op het hoogste niveau van het instellingenmenu en niet in een submenu. Er verschijnt een lijst met bestanden in de ringtone-map. Selecteer het gewenste bestand en het wordt een beltoon.

Stap 4

Op dezelfde manier kunt u een melodie voor de wekker selecteren, alleen moet de map niet Ringtones, maar Alarms heten, en het item voor het selecteren van een melodie is te vinden in het alarmbedieningsmenu (opgeroepen door te klikken op de klok op een van de pagina's van het hoofdscherm, of het "Klok"-pictogram in de lijst met toepassingen). Hier kunt u pas een melodie instellen nadat een van de wekkerbesturingsprogramma's is gemaakt door erop te klikken en het item "Ringtone", "Melody" of iets dergelijks te selecteren.

Stap 5

Veel Samsung Android-telefoons hebben een andere manier om de beltoon in te stellen. Start uw stockmuziekspeler (derde partij werkt niet). Begin met het spelen van de gewenste melodie. Druk op de hardware of de menukeuzeknop op het scherm (afhankelijk van de telefoon) - er staan verschillende parallelle lijnen op. Selecteer in het menu dat verschijnt "Instellen als" en in het submenu - "Ringtone" of "Ringtone".

Stap 6

Bel uw smartphone, maar beantwoord de oproep niet. Zorg ervoor dat de melodie van uw keuze wordt afgespeeld.

Aanbevolen: