UMI-smartphones: Beoordeling, Vergelijkingen, Prijzen

Inhoudsopgave:

UMI-smartphones: Beoordeling, Vergelijkingen, Prijzen
UMI-smartphones: Beoordeling, Vergelijkingen, Prijzen

Video: UMI-smartphones: Beoordeling, Vergelijkingen, Prijzen

Video: UMI-smartphones: Beoordeling, Vergelijkingen, Prijzen
Video: UMIDIGI A3 4G Phablet Vs Xiaomi Redmi 6A Review Price 2024, Mei
Anonim

De Chinese fabrikant die smartphones produceert onder het merk Umi mag een nieuwkomer op de Russische communicatiemarkt worden genoemd. Het merk wordt gepositioneerd als een economy class en wordt als concurrerend beschouwd in deze niche. We bieden verschillende opties voor UMI-smartphones ter overweging: vlaggenschepen en meer budgettaire.

smartphone
smartphone

Voordelige opties voor UMI-modellen

UMI London is een model in de prijsklasse tot 7 duizend roebel. Voor deze prijs krijgt de potentiële eigenaar een matige schermresolutie die schokbestendig is. De "vulling" is zwak te noemen. Het apparaat ondersteunt geen LTE. Onder de voordelen moet worden opgemerkt glas geproduceerd door Sharp, goedkoop, niet-triviaal ontwerp van de behuizing. Wat betreft de nadelen, hier wordt slechts 1 GB RAM en 8 GB intern geheugen geïntroduceerd. Het model is niet uitgerust met een krachtige batterij en goede camera's (8 megapixels en 2 megapixels).

Een meer geavanceerd model is de UMI MAX. Het scherm zal je misschien verrassen met Gorilla Glass-bescherming. Tegelijkertijd zijn de kosten van een smartphone niet hoger dan 8, 5 duizend roebel. Scherm - 5,5 inch. De processor kan als krachtig worden geclassificeerd - MediaTek Helio P10. De hoeveelheid RAM is 3 GB. Werkt in LTE-netwerken. Onder de tekortkomingen moet worden gewezen op de slechte geluidskwaliteit en de gecombineerde sleuf voor een simkaart en geheugenkaart. De montage van de behuizing is niet betrouwbaar.

Als je 10 duizend roebel hebt, kun je je ogen richten op de UMI Touch-smartphone. Het RAM-geheugen is vergelijkbaar met het vorige model. Er is een vingerafdrukscanner, een goede batterij en een breed beeldscherm (5,5 inch). Het glas wordt beschermd door Gorilla Glass. De hoofdcamera zal de kwaliteit van de afbeeldingen waarderen - 13 megapixels. Van de voor de hand liggende nadelen kan men het ontbreken van een oplaadfunctie in de versnelde modus opmerken.

Populaire UMI vlaggenschepen

Als je 13 duizend Russische roebel tot je beschikking hebt, kun je eigenaar worden van een interessante gadget - UMI Plus. Alles bij elkaar genomen, zijn alle kenmerken van Yumi ontworpen om de levenskwaliteit van de moderne smartphonegebruiker te verbeteren. Bijvoorbeeld 32GB ingebouwd geheugen, 4GB voldoende werkgeheugen, een flinke batterijcapaciteit (4000mAh) en een snelle processor. De snellaadfunctie is geïmplementeerd, wat goed nieuws is. De camera is van goede kwaliteit - 13 megapixels. Onder de negatieve punten kan men een enigszins vertraagde vingerafdrukscanner, een behoorlijk gewicht en een heel gewoon ontwerp van de externe prestaties noemen.

In de eerste plaats kun je UMI Z veilig neerzetten. Dit is een chique vlaggenschip van zijn fabrikant. Een duurzaam breedbeeldscherm, geweldige camera's, snelle hardware, voldoende RAM en intern geheugen. Umi-smartphone in deze versie kan erg heet worden.

Als je naar umi-smartphones kijkt, zie je veelvoorkomende problemen voor Chinese merken. Het is logisch dat de wens om de kosten van modellen te verlagen om de vraag te vergroten onvermijdelijk de kwaliteit op een slechte manier beïnvloedt. Veel mensen hebben de neiging om te denken dat het kopen van dergelijke telefoons te vergelijken is met een loterij: sommigen zijn dolblij met het apparaat, anderen zijn erg teleurgesteld.

Aanbevolen: