Hoe Kies Je Een Tablet?

Hoe Kies Je Een Tablet?
Hoe Kies Je Een Tablet?

Video: Hoe Kies Je Een Tablet?

Video: Hoe Kies Je Een Tablet?
Video: Tablet Buying Guide | Consumer Reports 2024, Mei
Anonim

Dit artikel geeft niet de modellen en fabrikanten aan waarvan u tablets kunt kopen, het bevat informatie die u helpt bij het kiezen van de tablet die bij u past. En dus is een tablet een apparaat, ook wel een digitizer genoemd, het kan worden gebruikt als vervanging van een muis voor een computer. Maar het vergelijken met een muis is als het vergelijken van een parachute met een ruimteschip.

Hoe kies je een tablet?
Hoe kies je een tablet?

Een grafisch tablet is een krachtig hulpmiddel dat wordt gebruikt door mensen wiens werk grafische editors omvat, of ze nu een kunstenaar, fotograaf, ontwerper of architect zijn. Het werkt op dezelfde manier als de touchpod, maar in tegenstelling tot dit, kunt u met een speciale pen op de tablet tekenen. De mogelijkheid om complexe bewerkingen uit te voeren met behulp van een digitizer, waarvan de eenvoudigste, bijvoorbeeld het traceren van de contouren van een vastgelegd object van een foto die aan de tablet is bevestigd, de kosten van de tablet beïnvloedt. Het tablet reageert op de druk van de pen, het kan de grootte van het penseel vergroten in een grafische editor zoals Photoshop. Een ingenieur die aan tekeningen werkt, kan hiervoor een speciaal uitgeruste tablet gebruiken. Onnodig te zeggen hoe zelfs de duurste muis dergelijke operaties aankan.

Natuurlijk kunnen niet alle complexe, specifieke handelingen worden uitgevoerd door uw wijsvinger over de tablet te schuiven, hiervoor zijn er speciale pennen, gevoelig en ongevoelig, bedraad en draadloos, gespecialiseerd en algemeen.

De eenvoudigste optie zijn pennen met snoer, ze zijn gemakkelijk te gebruiken en multifunctioneel, er zijn verschillende knoppen op het lichaam, maar dergelijke pennen zijn niet gevoelig voor druk. Draadloze pennen zijn functioneler, drukgevoeliger en hebben aan de andere kant een rubberen band waarmee bijvoorbeeld onnodige lijnen in een tekening kunnen worden gewist. Er zijn ook artistieke penselen, die lijnen volledig nabootsen die met een gewone borstel zijn getekend, evenals technische muizen, uitgerust met alles wat je nodig hebt om complexe circuits te tekenen. Het hangt allemaal af van het doel waarvoor u een tablet moet kiezen, aangezien het doel ervan anders kan zijn en bijgevolg ook de mogelijkheden.

Afhankelijk van welke taken de tablets oplossen, kunnen ze amateur, semi-professioneel en professioneel zijn. Ze verschillen van elkaar in de grootte van het werkoppervlak - van de grootte van de muismat (amateur) tot de grootte van een vel A3-formaat (professioneel), evenals in resolutie. Uiteraard komen de prijzen voor tablets overeen met hun niveau, de duurste professionele tablet is duurder dan de modernste computer.

Aanbevolen: