Hoe Een Mobiele Telefoon Goedkoop Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Goedkoop Te Kopen?
Hoe Een Mobiele Telefoon Goedkoop Te Kopen?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Goedkoop Te Kopen?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Goedkoop Te Kopen?
Video: Drie nieuwe smartphones van 99 euro! Welke is de beste? 2024, Mei
Anonim

Het is heel goed mogelijk om voor weinig geld een goede mobiele telefoon te kopen als je er wat moeite voor doet. Hoe u een optie vindt waarin de prijs-kwaliteitverhouding optimaal is, lees de instructies.

Hoe een mobiele telefoon goedkoop te kopen?
Hoe een mobiele telefoon goedkoop te kopen?

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - plastic kaart Visa Classic of MasterCard.

instructies:

Stap 1

Optie één - promoties, verkoop. Aan de vooravond van de feestdagen, vooral het nieuwe jaar, bieden winkels aanzienlijke kortingen. Houd er echter rekening mee dat de winkel eerst de prijzen kan opdrijven en vervolgens een pseudo-uitverkoop kan organiseren. Daarom moet u bij het zien van rode prijskaartjes met kortingen niet bezwijken voor de opwinding van de consument, maar prijzen vergelijken met de gemiddelde prijzen voor de stad.

Stap 2

Optie twee - een gebruikt product kopen. In winkels die gebruikte telefoons verkopen, kunt u het gewenste apparaat 20-30% goedkoper kopen. Een andere lastige, maar meer winstgevende manier is om goederen uit handen te kopen met behulp van advertenties die op speciale sites zijn geplaatst. Zoals https://www.avito.ru/, https://slando.ru/list/. De nadelen van deze optie zijn ten eerste dat er verborgen gebreken aan het product kunnen zijn. Ten tweede bestaat het risico dat u een oplichter tegenkomt wanneer u via advertenties koopt. Ten derde is het nog prettiger om iets nieuws te gebruiken.

Stap 3

Optie drie. Als je object van verlangen een nieuwigheid is die net in Rusland is verschenen en waanzinnig duur is, is het logisch om de prijzen ervoor te achterhalen in internationale handelssystemen. Bijvoorbeeld op https://www.ebay.com/ of de Zuid-Koreaanse marktplaats

Stap 4

Om de goederen te betalen, hebt u een plastic Visa Classic- of MasterCard-kaart nodig. Op een Koreaanse site is een Google-vertaler handig. Let op de bezorgkosten - deze kunnen soms hoger zijn dan de prijs van een mobiele telefoon. Het voordeel van deze optie is de mogelijkheid om voor weinig geld eigenaar te worden van een zeldzaam item. Het risico om een gewetenloze verkoper tegen te komen is niet erg hoog - let op klantrecensies en verkopersbeoordelingen. Nadelen: je moet wachten (een pakket met een bestelling kan lang duren, tot een maand), je apparaat wordt niet gerussificeerd, het pakket kan onderweg kwijtraken. En u kunt geen aankoop doen zonder een plastic kaart.

Stap 5

Optie vier. Als u in een grote stad woont, gebruikt u de diensten van de Yandex Market-service op de website https://www.yandex.ru/. Vind het gewenste telefoonmodel door te zoeken of te zoeken in de catalogus. Hieronder vindt u een lijst met winkels in uw stad waar u het kunt kopen. Sorteer de aanbiedingen op prijs en kies de beste. Let op de bezorgkosten en de mogelijkheid tot zelf afhalen.

Stap 6

Geen geweldige aanbiedingen in uw regio? Overweeg om het apparaat in online winkels in Moskou te kopen - ze hebben in de regel de laagste prijzen en levering. Het voordeel van deze manier van kopen is dat je de beste optie kunt vinden. Minus - de koper moet zich zelfstandig een duidelijk beeld vormen van het product en beslissen over het model. Een uitstapje naar een echte winkel kan hierbij helpen.

Aanbevolen: