Een Telefoon Op Krediet Kopen

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Op Krediet Kopen
Een Telefoon Op Krediet Kopen

Video: Een Telefoon Op Krediet Kopen

Video: Een Telefoon Op Krediet Kopen
Video: Groep 8 Mobieltje kopen deel 1 2024, Mei
Anonim

Goederen op krediet kopen is al lang niet meer iets ongewoons of buitengewoons. De redenen voor de lening kunnen totaal verschillend zijn, bijvoorbeeld het uitvallen van de benodigde apparatuur in huis. Hoe het ook zij, maar voordat u een lening probeert te krijgen, moet u rekening houden met veel factoren die het goedkeuringspercentage van de bank kunnen verhogen.

Een telefoon op krediet kopen
Een telefoon op krediet kopen

Noodzakelijk

  • - attest personenbelasting;
  • -kopie van het werkboek;
  • -het paspoort;
  • - attest pensioenverzekering.

instructies:

Stap 1

Selecteer de banken waarvan u een lening wilt krijgen. De keuzemogelijkheden kunnen totaal verschillend zijn. Bedenk dat de algemene rente bij veel banken hetzelfde is. Zoek naar banken die momenteel interessante leningprogramma's aanbieden die deel uitmaken van promoties.

Stap 2

Ontdek de vereisten van de bank voor de kredietnemer. Let op de leeftijd en de aanwezigheid van een officiële vorm van verdiensten. Bestudeer goed het pakket documenten dat de bank nodig heeft bij het aanvragen van een lening.

Stap 3

Als je besluit een mobiele telefoon op krediet te nemen, houd er dan rekening mee dat dit product tot de risicocategorie behoort. Banken zijn zeer terughoudend om aanvragen voor de aankoop van een telefoon op krediet goed te keuren. In dit geval dient u zich zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem niet alleen uw paspoort en "tweede document" mee, zoals veel banken vereisen. Neem een attest van officiële tewerkstelling en inkomensverklaring van de laatste zes maanden mee.

Stap 4

Geef bij het invullen van de vragenlijst zoveel mogelijk informatie op. Vermeld de telefoonnummers van naaste familieleden en hun adressen. Als u onroerend goed of een voertuig heeft, vermeld dit dan zeker. Onthoud dat banken loyaler zijn aan mensen met een goede kredietgeschiedenis en een stabiele sociale status.

Aanbevolen: