Hoe Vind Je Gratis Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Een Mobiele Telefoon
Hoe Vind Je Gratis Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Mobiele Telefoon
Video: Gratis mobiel bellen doe je zo 2024, April
Anonim

Meestal is het bepalen van het abonneenummer niet bijzonder moeilijk, maar het zal moeilijker zijn om op een legale manier gratis een mobiele telefoon te vinden. Er zijn echter ook methoden waarmee u zowel het apparaat zelf als het abonneenummer kunt vinden zonder uw portemonnee te raken.

Hoe vind je gratis een mobiele telefoon
Hoe vind je gratis een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Registreer u bij verschillende sociale netwerken om het nummer van de gewenste abonnee te achterhalen. Dergelijke sites zijn een van de meest effectieve manieren om gratis en redelijk snel een mobiele telefoon te vinden. Sommige gebruikers geven hun telefoonnummer aan in hun contactgegevens, en als u een zoekopdracht op een sociaal netwerk gebruikt en op de pagina van de persoon komt die u zoekt, is het goed mogelijk dat zijn mobiele telefoon daar ook wordt aangegeven. Daarnaast kunt u andere details over deze persoon te weten komen.

Stap 2

Maak gebruik van een van de systemen waarmee je gratis en zonder registratie een mobiele telefoon kunt vinden. In dit geval wordt er gezocht op adres. Selecteer aan de linkerkant de gewenste stad, vermeld de straat en het huisnummer (indien de gegevens bekend zijn) en lees de resultaten.

Stap 3

Als u niet een nummer, maar de mobiele telefoon zelf gratis wilt vinden, kunt u gebruikmaken van satellietcommunicatie of speciale diensten van mobiele operators. Situaties ontstaan vaak wanneer een apparaat verloren of gestolen is. Ook moeten ouders vaak aan de hand van het nummer weten waar hun kind is. Om uzelf en uw dierbaren te helpen, installeert u vooraf een speciaal programma op uw telefoon waarmee u het via de satelliet vanaf een ander apparaat kunt volgen. Dit kan via portals met updates voor je mobiele platform of op een van de sites.

Stap 4

Installeer de software voor bewaking op afstand en test deze om te zien of deze werkt. Het programma moet de huidige locatie van de telefoon op de kaart aangeven, de nauwkeurigheid hiervan is afhankelijk van verschillende omstandigheden. Onthoud dat het verboden en illegaal is om dergelijke software op de telefoon van iemand anders te installeren zonder toestemming van de eigenaar.

Aanbevolen: