Hoe Gps-coördinaten Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Gps-coördinaten Te Achterhalen
Hoe Gps-coördinaten Te Achterhalen

Video: Hoe Gps-coördinaten Te Achterhalen

Video: Hoe Gps-coördinaten Te Achterhalen
Video: How Do GPS Coordinates Work? 2024, Mei
Anonim

Nieuwe technologieën maken het mogelijk om de locatie van een persoon via zijn mobiele telefoon te achterhalen. Voor zoeken bieden de grootste telecomoperators hun klanten een service die kan worden aangesloten via verschillende USSD-verzoeken en -services.

Hoe gps-coördinaten te achterhalen
Hoe gps-coördinaten te achterhalen

instructies:

Stap 1

Klanten van het bedrijf "Beeline" kunnen op elk moment het opgegeven nummer 684 gebruiken. Het bestaat om sms te verzenden. In de tekst van berichten moet de gebruiker de letter L vermelden (alleen Latijn). Naast dit nummer beschikken abonnees over het nummer 068-499-24. Het is alleen bedoeld voor oproepen vanaf een mobiele telefoon en niet voor het verzenden van sms. Het gebruik van een van deze nummers kost Beeline-klanten 2 roebel en 5 kopeken. Overigens kunnen de servicekosten variëren, afhankelijk van het vastgestelde tarief.

Stap 2

De telecomoperator "MegaFon" heeft verschillende manieren om de abonneezoekservice te activeren. Een daarvan is het verzenden van een speciaal USSD-verzoek * 148 * abonneenummer #. Houd er rekening mee dat u bij het verzenden het nummer van de gewenste abonnee alleen in het internationale formaat moet aangeven, dat wil zeggen niet vanaf de acht, maar vanaf +7. Vergeet het verkorte nummer 0888 niet, waarmee u ook de locatie van de gewenste abonnee kunt bepalen. Bovendien biedt MegaFon gebruikers een service op de servicesite locator.megafon.ru. Dankzij hem kun je de coördinaten van de locatie van een persoon bepalen.

Stap 3

MTS-abonnees kunnen ook gebruikmaken van de zoekservice. Het is mogelijk om de locatie van een mobiele telefoon en de eigenaar ervan bij een bepaalde operator te bepalen met behulp van de Locator-service. Om verbinding te maken, moet je een sms sturen naar 6677. Vergeet in de tekst van het bericht niet het telefoonnummer te vermelden van de persoon die je zoekt. Niet in alle gevallen zult u echter de vereiste coördinaten kunnen krijgen. Bij het gebruik van een locator is namelijk de toestemming van de gezochte persoon belangrijk. En als de andere abonnee geen toestemming geeft, geeft de operator zijn locatie niet aan jou door. Het bedrag dat voor de zoekopdracht in rekening wordt gebracht, is, afhankelijk van het tariefplan, van tien tot vijftien roebel.

Aanbevolen: