Een IPhone Vinden Als Deze Is Uitgeschakeld

Inhoudsopgave:

Een IPhone Vinden Als Deze Is Uitgeschakeld
Een IPhone Vinden Als Deze Is Uitgeschakeld

Video: Een IPhone Vinden Als Deze Is Uitgeschakeld

Video: Een IPhone Vinden Als Deze Is Uitgeschakeld
Video: How to Find Your iPhone Even If It’s Dead or Offline Updated for iOS 14 2024, April
Anonim

Met geolocatieservices is het eenvoudig om een verloren of gestolen iPhone te vinden. Het komt echter voor dat een dief of een persoon die de telefoon vindt het apparaat onmiddellijk uitschakelt. Dan blijft de vraag hoe je een iPhone kunt vinden als deze is uitgeschakeld onopgelost.

Een iPhone vinden als deze is uitgeschakeld
Een iPhone vinden als deze is uitgeschakeld

instructies:

Stap 1

Zoek een iPhone, als deze is uitgeschakeld, zal de service van de fabrikant iCloud helpen. Als u wilt zoeken, moet u locatietracking op uw telefoon inschakelen en Zoek mijn iPhone installeren.

Stap 2

Als u uw telefoon bent kwijtgeraakt, maar deze is leeg of uitgeschakeld, kunt u vanaf een ander Apple-apparaat naar icloud.com of Zoek mijn iPhone gaan. Daar moet u uw ID en wachtwoord invoeren. Nadat u de juiste gegevens in het systeem hebt ingevoerd, kunt u de huidige positie van uw gadget volgen. Als de smartphone is uitgeschakeld, wordt de laatste positie van het apparaat die door de geolocatieservices is geregistreerd, op de kaart weergegeven. Je kunt op deze plek proberen je telefoon te zoeken, want het is heel goed mogelijk dat je hem net hebt laten vallen en de gadget is uitgeschakeld.

Stap 3

Als je zeker weet dat de iPhone in de buurt is, kun je deze laten klinken via iCloud. Zelfs een uitgeschakelde telefoon zou op zo'n verzoek moeten reageren.

Stap 4

In het geval dat de smartphone is gestolen, maar de dief heeft hem uitgeschakeld, kunt u proberen het programma "Find iPhone" te gebruiken om een bericht naar het apparaat te sturen met het verzoek om de telefoon terug te sturen voor een beloning. Wanneer de iPhone is ingeschakeld, zelfs met een andere simkaart, verschijnt deze op het scherm.

Stap 5

Als alle bovenstaande methoden om de uitgeschakelde iPhone te vinden niet werken, probeer dan even te wachten, het is mogelijk dat het apparaat iets later online is.

Stap 6

Om het zoeken naar uw telefoon te versnellen, kunt u aangifte van diefstal doen bij de politie. U dient uw paspoort, telefoondocumenten en een betalingsbewijs mee te nemen. Informeer de politie over de locatie van de diefstal en de omstandigheden waaronder deze heeft plaatsgevonden.

Stap 7

Op de dag van aangifte doen wetshandhavingsinstanties een verzoek aan de diensten van mobiele operators. Op basis van de resultaten van deze oproep kan worden nagegaan welke simkaart in de telefoon is geplaatst.

Stap 8

Er is een extra optie om een uitgeschakelde iPhone te vinden. U kunt het toevoegen aan de database van gestolen of verloren telefoons op speciale sites. Het formulier bevat informatie over de IMEI van het apparaat, de hoogte van de vergoeding en contactgegevens. Als je gadget in handen is gevallen van een eerlijk persoon, zal hij zeker contact met je opnemen en het apparaat terugsturen. Een voorbeeld van zo'n site is sndeep.info.

Stap 9

Het is natuurlijk best lastig om een iPhone te vinden als deze is uitgeschakeld, zelfs met alle mogelijkheden die het productiebedrijf biedt. Hij wordt misschien niet meteen gevonden, dus je moet geduld hebben en al het mogelijke doen om te piepen.

Aanbevolen: