Een Afbeelding Aan Muziek Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Aan Muziek Toevoegen
Een Afbeelding Aan Muziek Toevoegen

Video: Een Afbeelding Aan Muziek Toevoegen

Video: Een Afbeelding Aan Muziek Toevoegen
Video: HOE VOEG JE MUZIEK TOE AAN JE INSTAGRAM STORY'S 2024, April
Anonim

Sommige videoclips ontstaan door afbeeldingen en soundtracks te combineren tot een samenhangend geheel. Het is gebruikelijk om bepaalde software te gebruiken om deze taak te volbrengen.

Een afbeelding aan muziek toevoegen
Een afbeelding aan muziek toevoegen

Noodzakelijk

Adobe Premier

instructies:

Stap 1

Gebruik een kwaliteitsprogramma zoals Adobe Premier als u van plan bent een clip met hoge resolutie te maken. Installeer de gespecificeerde applicatie volgens het stapsgewijze menu.

Stap 2

Start Adobe Premier en open het menu Bestand. Ga naar het item "Nieuw project" om aan de slag te gaan met de elementen van de toekomstige clip. Druk op de sneltoetsen Ctrl en O. Nadat u Windows Verkenner hebt geopend, selecteert u de muziektracks die zullen worden gebruikt bij het maken van de clip.

Stap 3

Voeg op dezelfde manier de benodigde afbeeldingen toe aan het nieuwe project. Ga naar het menu "Bekijken" en activeer de functie "Storyboardstrook weergeven". Wacht tot er een nieuw paneel verschijnt onderaan het werkvenster.

Stap 4

Verplaats het muzieknummer erin door het toe te voegen aan het veld "Audio". Breng de afbeeldingen één voor één over en plaats ze in het veld "Video". Wijzig indien nodig de volgorde van frames.

Stap 5

Trim de audiotrack als u te weinig afbeeldingen gebruikt. U kunt ook de weergavetijd voor elke specifieke dia wijzigen. Hiermee wordt de duur van de audio en video op elkaar afgestemd.

Stap 6

Voeg passende effecten toe aan uw afbeeldingen om de kwaliteit van uw toekomstige clip te verbeteren. U kunt het kader zelf corrigeren of visuele toevoegingen toepassen die verschijnen wanneer u van dia verandert.

Stap 7

Open het menu Bestand en ga naar Video opslaan. Wacht tot het nieuwe dialoogvenstermenu start. Stel zelf de juiste parameters in voor de toekomstige clip. Selecteer de prioriteit aspectverhouding en specificeer de resolutiesnelheid voor de frames.

Stap 8

Klik op de knop Opslaan. Selecteer een map om de toekomstige clip te plaatsen. Wacht terwijl Adobe Premier de afbeeldingen en soundtrack samenvoegt. Voer de resulterende clip uit. Als het te veel ruimte op de harde schijf in beslag neemt, wijzig dan de instellingen met een beschikbare video-omzetter.

Aanbevolen: