Een Gamingtoetsenbord Kiezen Choose

Inhoudsopgave:

Een Gamingtoetsenbord Kiezen Choose
Een Gamingtoetsenbord Kiezen Choose

Video: Een Gamingtoetsenbord Kiezen Choose

Video: Een Gamingtoetsenbord Kiezen Choose
Video: Top 5 Best Gaming Keyboards of 2021! (Mechanical Gaming Keyboard) 2024, Mei
Anonim

Veel mensen brengen hun vrije tijd graag door met spelen op een computer. Het vinden van een goed toetsenbord is essentieel voor een vruchtbaar spel. Gaming-toetsenborden zijn er in verschillende modellen en opties.

Een gamingtoetsenbord kiezen choose
Een gamingtoetsenbord kiezen choose

instructies:

Stap 1

Een goed gaming toetsenbord heeft extra programmeerbare toetsen. Het aantal van deze toetsen is afhankelijk van het specifieke model. Er kunnen er enkele tot een dozijn of meer zijn. Deze knoppen kunnen worden geprogrammeerd voor een specifieke actie in het spel, of zelfs voor een reeks van meerdere acties.

Stap 2

Kies voor een gaming toetsenbord met ingebouwd geheugen. Met deze functie kunt u het toetsenbord niet voor elk afzonderlijk spel opnieuw configureren. Dankzij het eigen geheugen is het in staat om gameprofielen op te slaan. Zo'n toetsenbord is handig omdat je met slechts een paar toetsen kunt overschakelen naar de bedieningsmodus van een ander spel, of, als dat nodig is, je het mee kunt nemen.

Stap 3

Let op het toetsenbord met rubberen toetsen. Zo'n toetsenbord is handig omdat als sommige toetsen na verloop van tijd door veelvuldig gebruik versleten zijn, ze kunnen worden vervangen. Gewoonlijk wordt een vervanging voor dergelijke sleutels in de set meegeleverd. Sommige modellen zijn uitgerust met een gamemodusfunctie. Terwijl deze modus is ingeschakeld, is de Windows-knop vergrendeld om te voorkomen dat het spel per ongeluk wordt geminimaliseerd.

Stap 4

Goede gaming-toetsenborden worden meestal geleverd met een extra scherm en/of een analoge joystick. Prestigieuze en dure modellen zijn uitgerust met een scherm waarop de gebruiker zowel spelinformatie als de staat van de pc kan zien. De joystick helpt om de cursor te besturen zonder het toetsenbord te verlaten, wat een positief effect heeft op het spel.

Stap 5

Sommige spelmodellen zijn uitgerust met extra connectoren. Bijvoorbeeld onder koptelefoon, microfoon en USB-poort. Dit alles draagt bij aan het gevoel van comfort tijdens het spel.

Stap 6

Veel gaming-toetsenborden hebben verlichte toetsen. Dit is vooral handig bij het spelen in een donkere tijd of donkere kamer. Achtergrondverlichting is er in verschillende kleuren: blauw, rood, oranje en groen. De helderheid van de achtergrondverlichting kan worden aangepast.

Stap 7

Een andere extra functie van het gaming-toetsenbord is mediacontrole. Met speciale toetsen, waarmee het apparaat is uitgerust, bedien je het volume en de muziek zonder over te schakelen naar het bureaublad.

Aanbevolen: