Hoe Kies Je Een Ultrabook

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Ultrabook
Hoe Kies Je Een Ultrabook

Video: Hoe Kies Je Een Ultrabook

Video: Hoe Kies Je Een Ultrabook
Video: Watch this BEFORE buying a new Laptop... | The Tech Chap 2024, April
Anonim

Ultrabook (eng. Ultrabook) - extreem dunne en gewichtloze subnotebook, maar met het kleinste volume en gewicht. Het heeft echter nog steeds alle kenmerken van een echte laptop. Het is belangrijk om te weten welke Ultrabook u moet kiezen.

Hoe kies je een ultrabook
Hoe kies je een ultrabook

instructies:

Stap 1

Begrijp allereerst dat Ultrabooks de modernste creatie van Intel zijn. Hun kracht is niet minder dan die van computers, want ze hebben een efficiënte, snelle processor en een LED-scherm. Alleen hebben ze geen optische drive en zijn ze in prijs inferieur aan een pc. Tegelijkertijd lijken ze op tablets omdat ze ook draagbaar zijn.

Stap 2

Let bij het kiezen van de juiste Ultrabook op de volgende belangrijke details: capaciteit van de harde schijf, batterijstatus en schermkwaliteit. Evenals de structurele betrouwbaarheid, het reactievermogen van het toetsenbord, het ontwerp en natuurlijk de kosten.

Stap 3

Onderscheid Ultrabooks door de hoeveelheid RAM. Met de SSD-schijf kan de laptop erg snel opstarten, maar het besturingssysteem neemt ongeveer 50 GB aan ruimte in beslag. Er is dus meer ruimte nodig om extra applicaties te installeren.

Stap 4

Kies de beste batterijprestaties. De beste ultrabook gaat de hele dag mee op één keer opladen. Het wordt volledig nutteloos als het aan een oplader wordt geketend.

Stap 5

Houd rekening met de sterkte van het materiaal waarvan het is gemaakt. Aangezien het display een zeer dunne structuur heeft, is het wenselijk dat de behuizing niet van plastic is, maar van aluminium of koolstofvezel.

Stap 6

Let op de kleurweergave en betrouwbaarheid van het monitorglas. Dit zijn hoge pixeldichtheid, contrast, helderheid, de aanwezigheid van een speciaal beschermend glas Gorilla Glass en antireflectiecoating.

Stap 7

Liever een toetsenbord dat gevoelig genoeg is. De polsen moeten er comfortabel op passen. Bovendien zou het fijn zijn als de toetsen verlicht waren.

Stap 8

De prijs van een ultrabook mag niet hoger zijn dan de prijs van de basis MacBooc Air. Om meer geld uit te geven, heb je een heel sterk argument nodig.

Stap 9

Ultrabooks van verschillende bedrijven hebben hun eigen voor- en nadelen. Benader de keuze daarom individueel, rekening houdend met de gewenste functies. Als de gebruiker graag computerspelletjes speelt en met video werkt, dan moeten zowel het vermogen als de schermresolutie hoog genoeg zijn.

Stap 10

Stuff, het meest populaire en gerespecteerde technologiemagazine, heeft ultrabooks van verschillende fabrikanten onafhankelijk getest. De vijf leiders in aflopende volgorde waren de volgende: Apple macBook Air 11, Asuszenbookux31, Acer Aspire S3, Sony Vaio Z, Samsungseries 9.

Stap 11

Kies de Apple macBook Air 11 als je van games op hoge instellingen houdt. Het heeft een fantastisch besturingssysteem, een geweldig ontwerp van de behuizing, een scherp scherm, reactievermogen en verlichte toetsen. Maar dienovereenkomstig heeft het een hogere waarde.

Stap 12

Asuszenbookux31 heeft naast alle bovengenoemde voordelen een betere prijs, maar ook een contrastarm scherm. Daarom kunnen de spelinstellingen alleen laag worden ingesteld. Deze ultrabook kan echter 10 dagen in stand-bymodus werken.

Stap 13

Acer Aspire S3 heeft een indrukwekkende schijfruimte, snelle functionaliteit, een goede prijs, maar de behuizing is van plastic en het scherm is nogal middelmatig, en het ontwerp verliest van de eerste twee modellen.

Stap 14

Sony Vaio Z heeft het beste beeldscherm en de beste externe grafische kaart voor gaming, maar een dunne behuizing en hoge kosten.

Stap 15

Samsungseries 9 heeft een zeer dunne body, helder scherm, aantrekkelijk design en antireflectiecoating. Het nadeel is de plastic rand van het toetsenbord. En ook de processorkracht is inferieur aan de eerste concurrenten.

Stap 16

Houd rekening met de garantieperiode van uw aankoop. Meestal duurt het niet langer dan een jaar. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij de ontwikkelaars van de HP Envy 14 Spectre, zit er een garantie op van maximaal twee jaar. Negeer de connectiviteit van extra apparaten met de Ultrabook niet.

Aanbevolen: