Hoe De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?
Hoe De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Eigenaar Van De Telefoon Te Achterhalen?
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Ben je geïrriteerd door nachtelijke mobiele telefoontjes en hang je op? Ontvang je vaak sms'jes van onbekende nummers, en als je terugbelt en probeert te achterhalen wie de auteur is, hoor je stilte in je hoorn? Om dit soort capriolen te onderdrukken, moet je de eigenaar van de gehate telefoon achterhalen en een verklarend gesprek met hem voeren.

Hoe de eigenaar van de telefoon te achterhalen?
Hoe de eigenaar van de telefoon te achterhalen?

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier is om de eigenaar van de telefoon te achterhalen waarvan de lompe oproepen en sms-berichten komen, als ze een bedreiging in hun context bevatten. Je hoeft niet eens iets te doen. Ga gewoon naar de politie en schrijf een verklaring. Wetshandhavingsinstanties zullen uitzoeken wie de eigenaar is van de telefoon waarvan u onbeschaamde oproepen hebt ontvangen en zullen passende maatregelen daarop nemen.

Stap 2

Controleer het nummer, waarvan u de eigenaar wilt achterhalen, in de database van de mobiele operator. U kunt zo'n basis kopen via internet of op de markten waar verschillende soorten elektronica worden verkocht. Ondanks dat de database mogelijk niet de informatie bevat die u zoekt, is er toch een kans dat u de eigenaar van de gewenste telefoon vindt, en deze is vrij groot.

Stap 3

Neem contact op met een particulier detectivebureau. Dit is de duurste methode, maar wel de meest betrouwbare. In de regel hebben rechercheurs goede connecties met wetshandhavingsinstanties en zullen ze de eigenaar van de telefoon die u nodig hebt zo snel mogelijk vinden.

Stap 4

Probeer eens naar zoekdiensten op internet te gaan. Vergeet niet dat er naast de betaalde zoekmachines ook gratis zoekmachines zijn. Het is beter om met hen te beginnen. Als uw pogingen niet succesvol zijn, gaat u verder met betaald zoeken. Maar onthoud dat de relevantie van de op deze manier verkregen informatie vrij laag is en dat er niemand zal zijn om claims in te dienen na betaling van geld.

Stap 5

Probeer de eigenaar van de telefoon die je nodig hebt te achterhalen op het moment van betaling voor mobiele diensten. Het feit is dat bij het betalen voor een mobiel, wanneer u uw nummer belt, de manager alle informatie over de abonnee ziet. Nadat je een klein trucje hebt uitgeprobeerd en van tevoren een legende hebt bedacht, kun je op deze manier proberen de eigenaar van de telefoon te achterhalen die je nodig hebt. Alles zal afhangen van hoe vakkundig je bluft. Maar als ze erachter komen, wees dan niet ontmoedigd. Vergeet niet dat er nu op elke hoek winkels voor mobiele telefoons zijn. Kijk naar de steen en naar de volgende locatie.

Aanbevolen: