Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Beeline

Inhoudsopgave:

Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Beeline
Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Beeline

Video: Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Beeline

Video: Geld Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Beeline
Video: Geld overboeken naar het buitenland 2024, Mei
Anonim

Om te voorkomen dat uw mobiele account op nul wordt gezet, kunt u op Beeline op verschillende manieren geld van het ene naar het andere nummer overboeken. Zo blijf je in contact met de abonnee die momenteel niet in staat is om het saldo op een andere manier op te waarderen.

U kunt op Beeline op verschillende manieren geld van het ene naar het andere nummer overmaken
U kunt op Beeline op verschillende manieren geld van het ene naar het andere nummer overmaken

instructies:

Stap 1

Abonneer u op de "Mobile Transfer"-service, waarmee u geld kunt overboeken van het ene nummer naar het andere op de Beeline. Kies het commando * 145 * (abonneenummer) * (overboekingsbedrag) # en druk op de beltoets. Het telefoonnummer moet worden ingevoerd in internationaal tiencijferig formaat en zonder spaties. Het overschrijvingsbedrag moet een geheel getal zijn in roebels (zonder kopeken) of een andere valuta die door uw tariefplan en regio wordt verstrekt. Als alternatief kunt u het saldo van een andere Beeline-abonnee via een sms-verzoek opwaarderen. Maak een bericht met vermelding van het tiencijferige abonneenummer en het overboekingsbedrag gescheiden door een spatie en stuur het naar 7878.

Stap 2

Wacht op een bericht met een uniek nummer om de overdracht te bevestigen. Om de bevestigingsprocedure uit te voeren, nogmaals * 145 *, voer vervolgens de ontvangen code in, druk op # en de beltoets. Daarna ziet u een melding over de succesvolle acceptatie van de aanvraag. Na een tijdje volgt een nieuwe melding, dit keer over de succesvolle overboeking van geld naar de rekening van een andere abonnee.

Stap 3

Let op: u kunt op Beeline alleen geld van het ene nummer naar het andere overboeken als uw account ten minste 60 roebel heeft. In dit geval moet het overschrijvingsbedrag 10 tot 150 roebel zijn (in slechts een dag kunnen niet meer dan 300 roebel worden overgemaakt naar een of meerdere verschillende mobiele nummers). Voor elk gebruik van de dienst wordt een bepaald bedrag van uw rekening afgeschreven, afhankelijk van uw regio (meer hierover op de website van Beeline).

Stap 4

Gebruik de officiële website van de operator om het account van een andere Beeline-abonnee in Rusland of de GOS-landen aan te vullen. Open het gedeelte 'Geld overboeken' en selecteer 'Overboeken naar telefoon'. Voordat u de gegevens invult en geld overmaakt, moet u inloggen door de instructies op het scherm te volgen. Voer de handeling uit en wacht op een SMS met bevestiging van de gegevensinvoer. Voer de verificatiecode in het daarvoor bestemde veld op de site in en geef uw toestemming voor het verlenen van de dienst. Daarna wordt het opgegeven bedrag, samen met de transfersom, van je rekening afgeschreven en direct naar de geselecteerde abonnee gestuurd.

Aanbevolen: