Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Mts
Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Mts

Video: Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Mts

Video: Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Mts
Video: HOE HERKEN IK EEN BURN-OUT? || VLOG # MALIKA SAYMAK 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk is iedereen wel eens een vervelende situatie tegengekomen waarbij het nodig is om een belangrijk telefoontje te plegen, maar het geld op de rekening is op en er is geen manier om het saldo op te waarderen. In dergelijke gevallen is de beste uitweg om de beloofde (of vertrouwensbetalings) service te gebruiken. Net als de meeste andere operators geeft MTS haar abonnees de mogelijkheid om van deze optie gebruik te maken.

Hoe een trustbetaling aan te nemen mts
Hoe een trustbetaling aan te nemen mts

instructies:

Stap 1

Een beloofde betaling is een betaalbare mogelijkheid om een rekening snel en op tijd aan te vullen, zonder de deur uit te gaan, zonder een betaalsalon te bezoeken, zonder op zoek te gaan naar de dichtstbijzijnde betaalterminal. Met de service kunt u uw account onmiddellijk tot 3 dagen en tot 800 roebel aanvullen met slechts één opdracht. De optie kan worden geactiveerd met een saldo van minimaal min 30 roebel. Binnen het vastgestelde kader kunt u zelf de hoogte van de toegezegde betaling kiezen.

Stap 2

Er zijn drie manieren om een Trusted-betaling te koppelen. Eerst kunt u het verkorte nummer * 111 * 123 # bellen op uw mobiele telefoon (handmatig of met behulp van de "MTS-service"). Ten tweede kunt u uw persoonlijke account gebruiken door daar naar het gedeelte 'Betaling' te gaan en het subgedeelte 'Beloofde betaling' te selecteren. Ten derde kunt u de beloofde betaling ontvangen door 1113 te bellen.

Stap 3

Voor de dienst Beloofd Betalen geldt een vergoeding, waarvan de hoogte afhankelijk is van de hoogte van de dienst. Als het bedrag van de beloofde betaling minder is dan 30 roebel, wordt de commissie niet in rekening gebracht. Met een bedrag van 31 tot 99 roebel, moet u 7 roebel betalen, voor een beloofde betaling van 100 tot 199 roebel - 10 roebel, voor een bedrag van 200 tot 499 roebel, een commissie van 25 roebel en een beloofd betaling van meer dan 500 roebel kost u 50 roebel. De commissie wordt afgeschreven wanneer de betaling vervalt. Het bedrag van de Beloofde betaling en commissie wordt van het saldo afgetrokken.

Stap 4

Bij elk positief saldo hebben alle MTS-abonnees toegang tot de beloofde betaling van 50 roebel. Het beschikbare betalingsbedrag is afhankelijk van de bestedingen aan de aansluiting. Klanten die minder dan 300 roebel per maand uitgeven, kunnen een trustbetaling van 50 roebel krijgen. Voor degenen die 301 tot 500 roebel uitgeven, is een bedrag van maximaal 400 roebel beschikbaar. Als het bedrag aan communicatiekosten 500 roebel per maand overschrijdt, komt de maximale beloofde betaling beschikbaar (tot 800 roebel). Bovendien kan de abonnee in dit geval een extra beloofde betaling instellen als deze geldig is. De som van alle vastgestelde betalingen mag niet hoger zijn dan 800 roebel. De hoogte van uw maandelijkse uitgaven vindt u in uw Persoonlijke Rekening.

Stap 5

De dienst Beloofde Betaling is niet beschikbaar op alle tariefplannen. De regels "Gast", "Uw land", "MTS iPad", "Basic 092013" voorzien niet in een dergelijke mogelijkheid. Bovendien kan de optie alleen worden gebruikt door abonnees die meer dan 60 dagen geleden verbinding hebben gemaakt met het MTS-netwerk. Abonnees die een betalingsachterstand hebben op een MTS-account of die de "On Full Trust"- of "Credit"-services niet hebben geactiveerd, kunnen de beloofde betaling niet ontvangen.

Stap 6

U kunt op drie manieren meer te weten komen over de reeds gekoppelde beloofde betalingen. Eerst door het korte nummer * 111 * 1230 # op de telefoon te kiezen. Ten tweede kunt u uw persoonlijke account gebruiken door naar het gedeelte Betaling te gaan en het item "Geschiedenis van beloofde betalingen" te selecteren. Ten slotte kunt u 11131 bellen. Het saldo wordt getoond rekening houdend met het bedrag van de beloofde betaling.

Stap 7

Terugbetaling van de Beloofde betaling vindt plaats wanneer het saldo op een gemakkelijke manier wordt aangevuld. Als de ontvangen gelden op de rekening het bedrag van de beloofde betaling niet volledig dekken, wordt deze gedeeltelijk terugbetaald. Als het volledige bedrag van de beloofde betaling niet binnen 3 dagen wordt terugbetaald, wordt het nummer geblokkeerd.

Stap 8

Naast de beloofde betaling biedt MTS nog een aantal andere opties waarmee u toegang hebt tot communicatiediensten met nul en een negatief saldo. Zo is de optie "Op volledig vertrouwen" geschikt voor mensen die liever één keer per maand betalen voor communicatiediensten en niet bang willen zijn om op een ongelegen moment geblokkeerd te worden. Met deze gratis service kunt u onbeperkt blijven communiceren, zelfs met een negatief saldo. Communicatiediensten zijn beschikbaar totdat het saldo onder min 300 roebel is. Na zes maanden gebruik van de dienst kan uw limiet worden verhoogd met 50% van de totale kosten van communicatiediensten. De service is gratis, er zijn geen maandelijkse kosten. U kunt de optie activeren door * 111 * 32 # te kiezen op uw telefoon of door uw persoonlijke account te gebruiken.

Stap 9

Een andere optie die beschikbaar is met een nul- of negatief saldo is Express Money. Met deze service kunt u uw account onmiddellijk opwaarderen voor maximaal 100 roebel. Hiervoor moet je een sms sturen naar 1976 met de tekst "50" of "100", afhankelijk van het gevraagde bedrag. Om de status van de huidige schuld voor de dienst te weten te komen, stuurt u een sms naar 1976 met de tekst "info". Het verzenden van berichten is gratis wanneer u zich in uw thuisregio bevindt. Er is een commissie verbonden voor de service: 10 roebel voor een verzoek van 50 roebel en 20 roebel voor een verzoek van 100 roebel.

Stap 10

Als de telefoon is geblokkeerd door gebrek aan geld op de rekening, en er is dringend een oproep nodig, dan kunt u gebruik maken van de "Help out"-service. Bij deze optie kan de abonnee op kosten van de ontvanger uitgaande oproepen of sms-berichten versturen. Ook als de telefoon geblokkeerd is of er niet genoeg geld op de rekening staat om te bellen of berichten te versturen, kan de abonnee in contact blijven met zijn vrienden en familie. De dienst wordt gratis aangeboden aan de gebruiker die een verzoek heeft ingediend om er gebruik van te maken. Het verzenden van sms in het kader van deze service voor abonnees van Moskou en de regio Moskou is alleen beschikbaar als ze zich in de thuisregio bevinden.

Stap 11

Als uw saldo nul is, kunt u bovendien gebruikmaken van de service "Bel mij terug". Door het verzoek * 110 * het nummer van de abonnee die u wilt terugbellen op de telefoon te draaien, stuurt u een verzoek dat de abonnee ontvangt in de vorm van een gemiste oproep. Als de telefoon van de abonnee is uitgeschakeld, ontvangt hij een sms-bericht met een verzoek. U kunt maximaal 5 verzoeken per dag versturen. De dienst is beschikbaar voor alle abonnees van het mobiele MTS-netwerk. Abonnees van alle mobiele netwerken in Rusland kunnen, ongeacht hun locatie, informatie ontvangen over een gemiste oproep.

Aanbevolen: