Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen In Het Megafon-netwerk
Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen In Het Megafon-netwerk
Video: Личный Кабинет МегаФон. Вход по номеру телефона. Как получить пароль вход сайт 2024, April
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" hebben veel mogelijkheden om in contact te blijven, zelfs met nul en een negatief saldo. De meest populaire zijn trustbetalingen. Het opzetten van communicatiediensten op krediet is niet moeilijk.

Hoe een trustbetaling aan te nemen in het Megafon-netwerk
Hoe een trustbetaling aan te nemen in het Megafon-netwerk

Het is nodig

  • - een telefoon aangesloten op het Megafon-netwerk;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Abonneer u op de "Credit of Trust"-service. Dit kan op twee manieren - geen aansluitkosten en met aansluitkosten.

Stap 2

Om de service gratis te activeren, neemt u met uw paspoort contact op met het Megafon-servicekantoor. Er wordt een kredietlimiet berekend in overeenstemming met het geld dat u gedurende de maand aan mobiele communicatie uitgeeft. De duur van het gebruik van de Megafon-netwerkcommunicatiediensten is ook belangrijk. Hoe hoger deze indicatoren, hoe groter de kredietlimiet. De trustbetaling wordt elke maand opnieuw berekend op basis van dezelfde indicatoren. Als het saldo op uw mobiele telefoon gedurende de maand geen enkele dag boven nul is geweest, neemt de "Credit of Trust" af.

Stap 3

Wanneer u het "Trust Credit" activeert met een aansluittarief, bepaal dan zelfstandig de kredietlimiet die u nodig heeft, ongeacht het bedrag dat u uitgeeft aan communicatiediensten en de periode van verbinding met Megafon. Activeer het bijbehorende pakket door * 138 # te kiezen en de aanwijzingen van de autoinformer te volgen. Over drie maanden wordt het bedrag besteed aan het aansluiten van het pakket teruggegeven in de vorm van bonuspunten van het Megafon-Bonus-programma.

Stap 4

Verzamel het totale aantal punten gelijk aan de prijs voor het aansluiten van het "Trust Credit"-pakket. Punten worden het hele jaar door toegekend. Als de trustbetaling wordt uitgeschakeld voordat het totale bedrag is verzameld, worden er geen bonuspunten toegekend. Het is onmogelijk om meerdere pakketten te kopen in het kader van het "Trustkrediet".

Aanbevolen: