Een Thuisbioscoopprojector Kiezen?

Inhoudsopgave:

Een Thuisbioscoopprojector Kiezen?
Een Thuisbioscoopprojector Kiezen?

Video: Een Thuisbioscoopprojector Kiezen?

Video: Een Thuisbioscoopprojector Kiezen?
Video: Kinderen leren beter Nederlands op een zomerschool 2024, Mei
Anonim

Met de projector kunt u een zeer aangenaam gevoel krijgen van het kijken naar een film op een groot scherm, gewoon in uw huis. En met de aanschaf van een hoogwaardig luidsprekersysteem wordt de gelijkenis met een bioscoop compleet!

Een thuisbioscoopprojector kiezen?
Een thuisbioscoopprojector kiezen?

Het is nodig

Catalogi met prijzen voor projectoren, brochures met technische kenmerken van projectoren voor het kiezen van het juiste apparaat

instructies:

Stap 1

Selecteer de gewenste projectorresolutie. Het wordt aangegeven door twee cijfers die het aantal punten verticaal en horizontaal weergeven, en bestaat tegenwoordig tot 1600x1200. De beeldkwaliteit is afhankelijk van de grootte van de resolutie. Als je alleen je favoriete films wilt bekijken, dan is 800x600 pixels voldoende, omdat dit overeenkomt met de kwaliteit van het weergeven van films op tv.

Stap 2

Bepaal de optimale helderheid voor de projector. Als er een kamer in het huis is met "totale zonsverduistering", gaat de relevantie van helderheid voor u verloren. Maar in een kamer waar het onmogelijk is om volledige duisternis te regelen, moet u heel voorzichtig zijn met de indicator "helderheid". 1000 lumen is genoeg om comfortabel een film te kijken in een typisch stadsappartement.

Stap 3

Bepaal welk type projector het beste bij u past: liquid crystal (LCD) of micromirror (DLP). De eerste is compacter en minder schadelijk voor het gezichtsvermogen, de tweede vermoeit de ogen, maar geeft een hoogwaardig beeld.

Stap 4

Let op de prijs en fabrikant. De goedkoopste projectoren worden geproduceerd door Epson en Sony-apparaten bevinden zich in de eliteklasse. Een projector voor een prijs van 20-50 duizend roebel is optimaal voor thuisomstandigheden.

Aanbevolen: