Tabbladen Maken Tab

Inhoudsopgave:

Tabbladen Maken Tab
Tabbladen Maken Tab

Video: Tabbladen Maken Tab

Video: Tabbladen Maken Tab
Video: Create Tabs with React ! 2024, Mei
Anonim

De meeste gebruikers zitten niet op dezelfde pagina. Je moet met meerdere sites tegelijk werken, blogabonnementen lezen, privéberichten schrijven. Gelukkig voor gebruikers hebben browserontwikkelaars dit detail voorzien en hun geesteskinderen de mogelijkheid geboden om een groot aantal tabbladen te openen, en je kunt ze op verschillende manieren openen.

Tabbladen maken tab
Tabbladen maken tab

instructies:

Stap 1

Open in de rechterbovenhoek het menu Bestand. Om dit te doen, drukt u ofwel op de "Alt"-toetsen en de "omlaag"-pijl op uw toetsenbord, of u verplaatst de cursor en klikt met de linkermuisknop.

Stap 2

Selecteer in het menu de opdracht Nieuw tabblad door de cursor te verplaatsen of op de pijl-omlaag te drukken. Klik of druk op Enter.

Stap 3

Klik in de browsers Google Chrome en Safari in plaats van op het menu Bestand op de instellingenknop aan de rechterkant (sleutel of tandwiel) en klik op de opdracht Nieuw tabblad. De principes zijn hetzelfde - van het toetsenbord of de muis.

Stap 4

Druk op de combinatie "Ctrl T" op het toetsenbord (de letter is Latijn, maar de lay-out doet er niet toe). Een nieuw tabblad verschijnt aan de rechterkant en wordt onmiddellijk actief.

Aanbevolen: