Hoe Kies Je Een Goede Touchscreen-telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Touchscreen-telefoon?
Hoe Kies Je Een Goede Touchscreen-telefoon?
Anonim

Veel moderne mobiele telefoons en communicators zijn uitgerust met een touchscreen-display. Met deze technologie kunt u de schermgrootte aanzienlijk vergroten zonder het apparaat zelf aanzienlijk te vergroten.

Hoe kies je een goede touchscreen-telefoon?
Hoe kies je een goede touchscreen-telefoon?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van een mobiele telefoon met touchscreen is natuurlijk het scherm. In budgetmodellen van mobiele apparaten worden in de regel resistieve schermen gebruikt. Koop zo'n telefoon als je niet extra wilt betalen voor extra functies.

Stap 2

Het belangrijkste voordeel van resistieve schermen is de ondersteuning voor het werken met veel verschillende aanwijzers. Deze displays ontvangen niet alleen een signaal van vingers, maar ook van stylus, potloden en andere voorwerpen. Als je het meeste uit je mobiele apparaat wilt halen, koop dan een telefoon met een capacitief head-updisplay.

Stap 3

Stylus kan niet worden gebruikt met deze schermen. De belangrijkste voordelen van dergelijke displays: ongevoelig voor vuil, multi-touch ondersteuning, duurzaamheid en een hoge mate van transparantie. Kies voor toestellen met zo'n display als deze voordelen belangrijk voor je zijn.

Stap 4

Als je het touchscreen op je mobiele telefoon niet altijd wilt gebruiken, koop dan een apparaat met een optioneel toetsenbord. Er zijn apparaten met een uitschuifbaar paneel dat het normale gebruik van het apparaat niet hindert.

Stap 5

Besteed speciale aandacht aan de extra functies van het mobiele apparaat dat u koopt. De praktijk leert dat touchscreen-telefoons beschikken over een aantal speciale hulpprogramma's. Meestal vindt u een ingebouwde mp3-speler, een programma voor het bekijken van videobestanden, een camera en zelfs een GPS-navigator.

Stap 6

Het grootste nadeel van budget touchscreen telefoons is de relatief zwakke batterij. De beschreven mobiele apparaten verbruiken aanzienlijk meer energie in vergelijking met toetsenborden. Zorg ervoor dat u de vermelde levensduur van de batterij in de actieve modus controleert zonder op te laden.

Aanbevolen: